De vijf prijswinnaars geflankeerd door Hessel en Petra Lubbers.
De vijf prijswinnaars geflankeerd door Hessel en Petra Lubbers.

Beddenzaak deelt Smoothie Makers uit tijdens openingsfeest

Drukbezocht openingsevent van Morgana

Doetinchem - Tijdens het drukbezochte openingsevent van Morgana op 29 maart zijn vijf Smoothie Makers verloot. De prijswinnaars uit Doetinchem, Hengelo (2 keer), Duiven en Dinxperlo namen de Smoothie Makers afgelopen vrijdag in ontvangst.

Hessel en Petra Lubbers verhuisden recent hun beddenzaak naar een nieuwe locatie op de woonboulevard in Doetinchem. De nieuwe winkel biedt naast de allernieuwste technieken om vakkundig en objectief een bed of boxspring te adviseren ook veel inspiratie door de eigentijdse inrichting.
Morgana is de beddenzaak waar met behulp van de innovatieve Slaaptest het meest persoonlijke bed voor u wordt samengesteld. Morgana is een winkelconcept met 14 vestigingen in Nederland.


Weekendje Høken in Toldiek bij Flophouse

Toldijk - Ook dit jaar zal er weer een weekend Høken in Toldiek plaatsvinden.

Singer/songwriter Ralph de Jongh zal het spits afbijten met een set onvervalste blues. Ralph won meerdere malen de Dutch Blues Challenge en tourt momenteel door het hele land. Vervolgens zal Normaal het podium betreden voor een avondvullende set met oude en nieuwe klassiekers.
Op zondag 28 juni start Flophouse om 11.00 uur met het traditionele Koffieconcert. Met een gevarieerd programma met Blaaskapel Stesti, The Pogues coverband 'The Bottles of Smoke' en coverband 'Traveling Wilburys NL'. De middag wordt afgesloten met een zonnige set van Normaal. Kaarten voor de vrijdagavond kosten 22,50 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kassa. Voor zondag betaal je 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa. verkoop start op 1 mei om 21.00 uur in JJC Flophouse en vanaf 2 mei bij andere verkooppunten.


www.flophouse.nl