Helma Snelooper en Joséphine Noyons zijn Duif en Merel.
Helma Snelooper en Joséphine Noyons zijn Duif en Merel. Foto:

Een muzikale theatervoorstelling voor kinderen van 3 tot 8 jaar en hun moeders

Moederdag voor Duif en Merel

Hummelo - Duif en Merel vinden in het bos een wonderlijk, groot ei. Het kraakt en het barst en plotseling, heel onverwacht, wordt het Moederdag voor Duif en Merel.

Kom genieten van vrolijk spel, heldere klanken en warme aandacht op zondag 10 mei van 12.00 tot 13.00 uur in dorpshuis De Ruimte, Dorpsstraat 22 (aan de kerk vast). Kosten: 6 euro per kind. Moeders mogen gratis naar binnen.

Helma Snelooper en Joséphine Noyons zijn Duif en Merel. Ze speelden 15 jaar geleden voor het eerst samen en hun enthousiasme gaf hen vleugels. Sindsdien schrijven, spelen en zingen ze dat het een lieve lust is. De dames hebben verschillende muziekvoorstellingen samengesteld met Duif en Merel in de hoofdrol. Naast de voorstellingen geven Merel en Duif ook zang-, schrijf- en verhalenworkshops.

Als u de voorstelling wilt bijwonen, graag tevoren reserveren.


06 13960203
www.muziektheaterduifenmerel.nl


18 t/m 22 mei in Hummelo:

Avondvierdaagse

Hummelo - Jong Gelre Hummelo en Keppel zit op dit moment midden in de voorbereidingen om ook dit jaar weer de avondvierdaagse te organiseren.

Vanaf 18 tot en met 22 Mei zullen zo'n twintig vrijwilligers weer klaarstaan om ervoor te zorgen dat alle enthousiaste deelnemers optimaal kunnen genieten van de schitterende routes zodat ook dit jaar de avondvierdaagse weer een geslaagd evenement zal worden.
Op alle avonden zullen de routes starten vanaf Cafe-Zalencentrum FF naar Steef in Hummelo, aan de Dorpsstraat.

Drie afstanden
U kunt dit jaar kiezen uit drie afstanden om te lopen, namelijk: 2,5, 5 en 10 kilometer. De 15 kilometer is helaas komen te vervallen vanwege een te lage opkomst voor deze afstand. Alle afstanden vertrekken om 18.45 uur. Alleen op de slotdag zullen de tijden aangepast zijn. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, inclusief herinnering.

FF naar Steef
Op vrijdag 15 mei is er bij FF naar Steef een voorinschrijving van 18.00 uur tot 20.00 uur, het inschrijfgeld bedraagt dan 4,50 euro.
De intocht op vrijdag zal dit jaar wederom aan de Ruurlose Allee plaatsvinden.
Mocht u meer informatie willen kunt u contact opnemen met Nick Bijloo via info@jonggelrehenk.nl of via 06-53432715.
Uiteraard kunt u op de avondvierdaagse ook één van de vrijwilligers aanspreken.


www.jonggelrehenk.nl