Een feestelijke open ochtend in Hummeloord.
Een feestelijke open ochtend in Hummeloord. Foto: PR

Feestelijke en drukbezochte open ochtend peuterspeelzaal Hummeloord

Hummelo - Het was voor iedereen een geweldige open ochtend op die zaterdag 18 april, een feest met ruim 100 bezoekers bij peuterspeelzaal Hummeloord.

Vooraf was onbekend hoeveel mensen men kon verwachten, de angst was dat er misschien wel niemand zou komen. Maar dat bleek compleet ongegrond. Er waren juist veel opa's, oma's, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes, buren, meesters, juffen, vaders, moeders, bestuursleden van de SPSB (Stichting Peuterspeelzalen Bronckhorst) en andere belangstellenden. En er kwam zelfs een belangstellende overgrootoma kijken. Ook kwam een aantal nieuwe peuters met hun ouders een kijkje nemen. De peuters waren trots dat ze "hun" peuterspeelzaal konden laten zien.

Bezoekers konden het aantal Hummeltjes in de pot raden. Niemand raadde het juiste aantal, mijnheer Gerto Smeitink zat er het dichtste bij. Er zaten 135 Hummeltjes in de pot en de vader van Tanja en Jurjen had 139 gezegd. De prijs, het zomerpakket, is woensdag 22 april uitgereikt aan de familie Smeitink.

Peuterspeelzaal Hummeloord spreekt lof en dank uit voor alle geboden hulp bij de organisatie en de getoonde belangstelling tijdens de open ochtend.