Linda Nijland viert het 5-jarig bestaan van PuurBewust Massagepraktijk
Linda Nijland viert het 5-jarig bestaan van PuurBewust Massagepraktijk

PuurBewust Massagepraktijk viert 5-jarig bestaan

Verschillende jubileumacties

Varsselveld - Op 1 mei bestaat de massagepraktijk van Linda Nijland vijf jaar. Een mooie gelegenheid voor een nadere kennismaking.

Je kunt in de praktijk terecht voor massagetherapie en ontspanningsmassage. Het volgen van massagetherapie kan ondersteuning bieden bij uiteenlopende klachten. Het kan ook helpen bij het verwerken van een plotselinge verandering, zoals bijvoorbeeld een scheiding, zwangerschap, rouw of ontslag. "Ik hoor vaak van klanten dat ze het fijn vinden dat ik ze de ruimte geef om zichzelf te mogen zijn", zegt Linda. "Ik heb de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd, inmiddels heb ik ook diverse specialisaties gedaan, waaronder massage bij zwangerschap en bij kanker. Hierdoor kan ik mijn behandeling goed op deze specifieke doelgroepen afstemmen."Linda werkt met onder andere klassieke massage, focussen, energetische massage, holistic pulsing, bindweefselmassage, chakra massage en hot stone massage.
Om het vijfjarig bestaan van de praktijk te vieren, geeft Linda diverse cadeaus weg. Op de website, www.puur-bewust.nl, kun je lezen hoe je hiervoor in aanmerking komt. De praktijk is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.15 – 17.00 uur. Op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.15 uur en is gevestigd aan de Doetinchemseweg 1B in Varsseveld.