Susan Albers en Peter Baartmans treden op in De IJsselhoeve.
Susan Albers en Peter Baartmans treden op in De IJsselhoeve. Foto:

Met gastoptredens van Susan Albers en Peter Baartmans

Uniek concert Orgel en Keyboardclub

Doesburg/Drempt - Op 20 april vindt er in Zalencentrum De IJsselhoeve in Doesburg een prachtige muziekavond plaats met zangeres Susan Albers en op toetsen Peter Baartmans. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

De Duitse zangeres Susan Albers uit Rhede in Munsterland is een veel gevraagde zangeres en songwriter. Zij won in 2011 de hoogste Duitse Rock en Popprijs in de categorie beste singer/songwriter en kwam dat jaar ook als beste Engelstalig talent uit de bus. Zij is bekend in Duitsland op radio en TV maar in Nederland treedt zij nu ook steeds vaker op.

De Orgel en Keyboardclub Gelderland is dan ook zeer verheugd dat zij op 20 april voor de vereniging komt optreden samen met Peter Baartmans. Hij is een van de beste toetsenisten van Nederland en treedt op over de gehele wereld.

"Het is werkelijk fantastisch om deze twee muzikanten te horen en zien spelen. Ikzelf heb hen meegemaakt op een Kerstconcert in Wezep waar zij in een tot de nok toe gevulde zaal een zo schitterend concert gaven, dat wij van onze orgelclub deze twee artiesten ook heel graag naar onze clublocatie De IJsselhoeve in Doesburg wilden halen," aldus een bestuurslid. "Dat is ons nu gelukt met medewerking van de clubsponsoren Muziekhandel Oostendorp in Wezep en Yamaha muziekinstrumenten Nederland."

Negen concertavonden per jaar
Orgel en Keyboard club Gelderland is ruim 45 jaar oud en bestaat op dit moment uit zo'n 65 personen. Zij heeft graag weer nieuwe leden die ook graag muziek maken. Ook mensen die deze muziek alleen willen beluisteren, kunnen goed terecht binnen deze vereniging. Er zijn per jaar negen concertavonden, waarbij diverse artiesten een avond komen verzorgen. De contributie is voor zoveel avonden maar 40 euro per jaar. Daarnaast worden per jaar negen workshops gegeven, waar leden veel te weten kunnen komen over hun instrument.
Het fijne van deze club is dat iedereen wordt gewaardeerd op zijn niveau. Het gaat erom samen een fijne hobby van muziek maken te beleven. De clubavonden vinden plaats in zaal De IJsselhoeve, Eekstraat 15 te Drempt.

Entree voor deze concertavond is 5 euro per persoon. Opgave is wel nodig, er wordt een grote opkomst verwacht. Bel of email de penningmeester, Gerrit Groeneveld: telefoon (0575) 451517 of email groeneveld.g@planet.nl. Meer informatie vindt u op de site. Het bestuur hoopt dat bezoekers een onvergetelijke avond zullen hebben. Graag tot ziens op 20 april.


www.keyboardclubgelderland.nl