Met de overhandiging van de sleutel kon seizoen TIP beginnen
Met de overhandiging van de sleutel kon seizoen TIP beginnen Foto: Jan Knoef

Toeristisch Informatiepunt gaat tweede seizoen in na succesvol eerste jaar

Tweede seizoen TIP van start

Zelhem - Tot en met maandag 27 april is het TIP (Toeristisch Informatie Punt) 's maandags gesloten, op andere werkdagen (inclusief zaterdag) is de kiosk aan de Smidsstraat open van 11.00 tot 14.00 uur. Vanaf dinsdag 28 april is de kiosk op maandag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend.

Het TIP kon vorig jaar tot stand komen door het enthousiasme van Zelhemse ondernemers, die na het wegvallen van het agentschap van VVV Bronckhorst in Zelhem, het Toeristisch Platform Zelhem oprichtten en de plek aan de Smidsstraat, die Ron Schoppers van eterij en tapperij 'de Smoks' beschikbaar stelde, hielpen inrichten en financieren. Vorig jaar draaide het TIP een goed jaar en nu kan het nieuwe seizoen beginnen. Het TIP wordt bemenst door vrijwilligers, die de toerist en recreant, maar ook inwoners van Zelhem, op weg helpen bij hun vragen over toeristische en recreatieve activiteiten. Verenigingen en leden van het TPZ kunnen in het TIP middels folders hun activiteiten en aanbiedingen promoten.
Naast het TIP houdt het Toeristisch Platform Zelhem de website www.tipzelhem.nl in de lucht. Daarnaast heeft TIP Zelhem een facebookpagina en worden er nieuwe (digitale) producten ontwikkeld voor toerist en recreant. Activiteiten kunnen gemeld worden via: tpzelhem@gmail.com