In vier weken tijd zeven centimeter buikomvang minder met Slim Belly

Deelnemers afvalprogramma AeroFitt enthousiast

Regio - Gemiddeld zeven centimeter minder buikomvang na slechts vier weken. Dit is het resultaat van het eerste 'Buik weg!'-onderzoek bij Sportcentrum AeroFitt. "De resultaten zijn overweldigend. De deelnemers zijn erg enthousiast over de Airpressure Bodyforming methode en de mobiele Slim Belly. Velen hadden al van alles uitgeprobeerd. Nu hebben ze eindelijk zichtbaar resultaat. Dat motiveert natuurlijk," aldus de instructeurs van AeroFitt.

De gepatenteerde Slim Belly gordel verbetert door middel van lichte wisseldrukmassage de doorbloeding van de buik en stimuleert de stofwisseling en vetreductie. Gecombineerd met conditietraining op gebruiksvriendelijke trainingsapparatuur of een groepsles en bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen leidt dit snel tot zichtbare resultaten.

Acht keer meer vetverbranding
Een onderzoek dat is uitgevoerd bij het Instituut voor medische en sportwetenschappelijk consulting IMSB Austria (Institut für Medizinische und Sportwissenschaftliche Beratung) in Wenen, bewijst de werking concreet: bij de training met Slim Belly werd er acht maal meer vetverbranding rond de heupen gemeten. Na van de eerste verbazing bekomen te zijn, is nu het doel voor Sportcentrum AeroFitt om het onderzoek breder te trekken. "We hadden in eerste instantie wel het vermoeden dat niet-sporters met dit unieke systeem snel resultaat konden boeken. En dat is gebleken! Resultaten van ruim boven de tien centimeter zijn meerdere keren voorgekomen, één deelnemer behaalde zelfs vijftien centimeter! Maar het wonderbaarlijke is dat ook leden van AeroFitt, die dus al actief zijn, ook goede resultaten boeken.

Nieuwe deelnemers
Tot 30 maart kunnen weer 50 deelnemers meedoen. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, want zij worden begeleid. Bovendien mag het onderzoek niet ten koste gaan van de dienstverlening aan de vaste bezoekers. Het onderzoek duurt vier weken met elke week drie lichte conditietrainingen à 30-40 minuten met de Slim Belly. Deelnamebijdrage: 19,90 euro/week. Sportcentrum AeroFitt heeft een licentie voor het uitvoeren van het onderzoek en is één van de meer dan 900 licentiepartners in Europa, die dit succesvolle afslankconcept aanbieden. Het programma is geschikt voor mensen van alle leeftijden die op een gezonde en natuurlijke manier hun buik in vorm willen brengen en hun huidbeeld willen verbeteren.
Aanmelden en meer informatie bij Sportcentrum AeroFitt, via telefoon (0575) 465001.