De Doe Maar tribute band speelt alle klassiekers op Reurpop.
De Doe Maar tribute band speelt alle klassiekers op Reurpop. Foto:

Weer nieuwe namen bekend achtste editie Reurpop: driedaags festival in Ruurlo

Doe Maar Undercover op Reurpop

Ruurlo - Ska, punk en reggae gecombineerd in heerlijke Nederpop. Dat kan natuurlijk maar één band zijn; Doe Maar! Op vrijdag 5 juni zal de Doe Maar tribute band, Doe Maar Undercover, alle klassiekers spelen van de meest succesvolle Nederpopband ooit. Dit is dus een optreden dat je niet mag missen.

Doe Maar is voor veel Reurpop-bezoekers een jeugdherinnering. Met regelmaat zullen de populaire nummers nog gedraaid worden in de auto, woonkamer en op feesten. De band is bekend van klassiekers zoals De bom, Belle Helene, Is Dit Alles en Smoorverliefd. Doe Maar Undercover speelt deze tijdloze hits zonder problemen na en brengt ze met dezelfde sfeer en feeling als de echte band. Veel mensen zullen zich dus ook weer dertig jaar jonger voelen als ze de vette reggaebas weer eens horen.

Van 5 tot en met 7 juni 2015 zal het Reurpop festival plaatsvinden. Op de achtste editie komen veel grote namen zoals The Kick, Bökkers en Crystal Dream en vergeet het Reurkoor niet. Het belooft weer drie dagen lang een geweldig feest te worden. Houd de website en social media in de gaten voor nieuws over het festival en het programma, georganiseer door De vrienden van Reurle.


www.reurpop.nl