The Bree.
The Bree. Foto: Jan Knoef

The Bree bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 21 januari staat de band 'The Bree' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt een aantal nummers live en de bandleden worden geintervieuwd door de presentatoren van het programma.

The Bree is een Varsseveldse band met muzikanten die allemaal in dezelfde wijk (de Brie) bleken te wonen. Zo ontstond dan ook de band naam 'The Bree'.

Met de komst van een zangeres is de band nu compleet en bezig om de wereld te veroveren. Aan het enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen. De band is gedreven, energiek met de wil om elke keer weer beter te worden.

De eerste successen zijn geboekt en vanaf nu wil The Bree zoveel mogelijk optreden, waarbij ze van elk optreden een feestje willen maken. Het repertoire is pop/rock, met een mix van verrassende covers.

Bands en artiesten, die ook live in het programma willen komen spelen, kunnen mailen naar LIVE@IDEAAL.ORG of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.