De kinderen van de Dorpsschool genoten van de kerstviering. Foto: PR
De kinderen van de Dorpsschool genoten van de kerstviering. Foto: PR Foto:

Prachtige kerstkleding op jaarlijkse kerstdiner

Vorden - Op donderdag 17 december kwamen de leerlingen van de Dorpsschool in hun prachtige kerstkleding naar school voor het jaarlijkse kerstdiner. Op school werden ze ontvangen door het kerstkoor van groep 4/5.

In alle klassen stonden vervolgens voor-, hoofd- en nagerechten klaar. Deze gerechten waren door de ouders en de kinderen zelf gemaakt. Terwijl de kinderen in de klassen aten konden de ouders op het feestelijk ingerichte schoolplein genieten van een geweldig stamppotten buffet. Na allemaal van een heerlijke maaltijd genoten te hebben werd er in de hal nog door alle klassen gezongen. Kortom: ook dit jaar weer een zeer geslaagde kerstviering, helaas zonder sneeuw, maar in een fantastische sfeer.


Vuurwerk van Welkoop zorgt voor het mooiste spektakel op een veilige manier

Bronckhorst – Het vuurwerk van Welkoop is niet meer weg te denken tijdens de jaarwisseling. Ook dit jaar is in het assortiment van Welkoop weer het beste en mooiste vuurwerk verkrijgbaar van vorig jaar, aangevuld met prachtig nieuw vuurwerk. Nieuw dit jaar zijn de complete vuurwerkpakketten, die gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire vuurwerkshow. Bovendien zijn er geschikte pakketten voor ieder budget. Kun je niet wachten? De voorverkoop is al van start: je kunt je vuurwerk bestellen via www.goedvuurwerk.nl, waarna je het kan ophalen bij de Welkoop winkel bij jou in de buurt!

Bij het ophalen van je bestelling in de Welkoop winkel wil je natuurlijk niet lang wachten, daarom zorgen de medewerkers in Hengelo, Toldijk, Vorden en Zelhem voor een snelle afhandeling. Nog geen keuze kunnen maken? In dat geval kun je de informatieve vuurwerkfolder van de Welkoop raadplegen, waarin alle soorten vuurwerk worden toegelicht. Zo weet je direct hoe lang je van het effect kan genieten, hoe groot het vuurwerk is en het aantal knallers (schoten) die eruit komen. Op deze manier kan iedereen zijn eigen vuurwerkshow samenstellen. Bovendien is er tot en met 31 december altijd voldoende vuurwerk op voorraad!

Pyromould vuurwerk
Het vuurwerk van de Welkoop zorgt niet alleen voor hardste knallers en het mooiste spektakel, maar is ook nog eens veilig en voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo is het zeer veilige Pyromould vuurwerk ook bij alle Welkoop winkels in Bronckhorst verkrijgbaar, zodat iedereen knallend maar ook veilig en gezond het nieuwe jaar in kan! Naast veiligheid, zoals de stabiele vormen, het vuurbestendig materiaal en de verwaarloosbare kans op exploderen, is het Pyromould vuurwerk milieuvriendelijk (100% recyclebaar) en ook nog eens van verbeterde kwaliteit zoals een consequente schiethoogte en –richting en een strak tempo van de effecten.

Goede voorlichting voor veiligheid
Verder zetten de Welkoop Hengelo, Welkoop Toldijk, Welkoop Vorden en Welkoop Zelhem zich graag in om voorlichting te geven over een veilig omgang met vuurwerk. Zo wordt op verschillende basisscholen bij groep 7 en 8 een presentatie gegeven, gevolgd door een quiz om de kennis te testen, om kinderen te informeren en bewust te maken van de gevaren. Zo weten de kinderen van onder andere De Rank in Toldijk, Het Hoge in Vorden, Looschool, Meeneschool en Sccsschool in Zelhem en de Dorpsschool in Halle nu alles over vuurwerk en hoe ze hier op de juiste manier mee om kunnen gaan. Welkoop wil kinderen blijven informeren, zodat de landelijke tendens van minder jeugdige slachtoffers van vuurwerk, zich kan voorzetten.

(Voor)verkoop
De voorverkoop is al begonnen en loopt tot en met 28 december. Bestellen kan in de betreffende Welkoop winkels en online via onderstaande website. Op 29, 30 en 31 december gaat het vuurwerk over de toonbank en heten alle Welkoop winkels je van harte welkom voor het kopen en/of ophalen van je bestelling.

Welkoop Hengelo, Welkoop Toldijk, Welkoop Vorden en Welkoop Zelhem wensen iedereen een goede, veilige en vooral spectaculaire jaarwisseling!


www.goedvuurwerk.nl


Prijswinnaars Grotenhuys

Vorden - Hier bij de prijswinnaars van de derde week.

- Yvonne Besselink de Voornekamp 1 Vorden
- Fam. Wiggers Brinkerhof 48 Vorden.
- Cora van Klaveren Vogelzang 38 Wichmond.
- P. Kraayeveld Insulindelaan 44 a Vorden.
- E Peters Hoetinkhof 20 Vorden.
- Gusta Gerritsen Adres onbekend.
- Teresa Matejek Adres onbekend.
- Johan Stokkink B.v. Hackfortweg 48 Vorden.
- Fam. Heuvelink Adres onbekend.
- Fam Cornegoor Ruurloseweg 54 Vorden.

Alle prijswinnaars van Harte gefeliciteerd.