Bestuurslid 'sponsoring' Hans Boers bedankt Annet Barendsen, eigenaresse van Etos Barendsen, voor deze samenwerking!Op bovenstaande foto bedankt het bestuurslid 'sponsoring' Hans Boers, eigenaresse Annet Barendsen van Etos Barendsen voor deze samenwerking. Foto: PR Foto:

meidenvoetbal v.v. Vorden

Vorden - Vorig seizoen is v.v. Vorden begonnen met meidenvoetbal. Terwijl al meer dan 15 jaar meisjes bij v.v. Vorden in de jeugdelftallen voetballen, is er afgelopen seizoen een heus meidenteam geformeerd. Etos Barendsen heeft zich toen als shirtsponsor aangeboden en toen dit seizoen een tweede team zich aandiende was Etos Barendsen ook bij de MC1 bereid om als shirtsponsor te fungeren.

Quintus Heren Senioren 1 winnen nipt

HS1 op één in de competitie

HENGELO – Zondag 15 november stonden twee uitwedstrijden in Sporthal Walburgen in Gendt en drie thuiswedstrijden in Sporthal de Kamp op het programma. Heren Senioren 1 stond ook deze week een pittige wedstrijd te wachten. Ze wonnen uiteindelijk met slechts een punt verschil.

Angeren E1 speelde tegen Quintus E1. De kinderen verdedigen goed in de wedstrijd. Toch werd het 3-1. Quintus knokte zich voor rust terug tot 3-3. Ze konden het niveau van de eerste helft niet volhouden en de eindstand wordt 8-5. Prima gespeeld, al kunnen er wel wat dingen beter.
De jongens en meiden van de D1 moesten naar Angeren voor een wedstrijd tegen de D2 aldaar. In het begin ging het gelijk op, maar de eerste helft was toch in het voordeel van Angeren. Tweede helft ging Angeren als een komeet van start, daardoor liepen de Hengeloërs achter de feiten aan. Toch door goed spel en vechtlust bleef de schade beperkt, maar goede dingen laten zien dames en heren. Eindstand 13-9.

In Sporthal de Kamp speelden Jongens C een zware wedstrijd tegen AAC/Swift A. HC1. AAC kreeg veel kansen, vooral de break-out. Maar door het hard terugrennen werden ze niet allemaal benut. Quintus verloor met 8-12, maar ze stonden ze te verdedigen.
De Heren B speelden hun wedstrijd tegen Swift. Het Hengelose team heeft helaas met 9-27 verloren. Ze hebben wel goed gespeeld, alleen hadden ze weinig kansen. Hun verdediging was erg goed. Helaas verloren maar wel een goede wedstrijd.

Op zondagmiddag 13.00 uur moesten de Heren Senioren 1 thuis spelen tegen Erix HS1. In de eerste helft werd er een gat van vier a vijf punten geslagen. Door een chaotische tweede helft werd het nog onnodig spannend. Veel balverlies en aanvallen die stokten. Uiteindelijk werd er toch nog een 14-13 overwinning uit het vuur gesleept. De eerste plek is weer voor Hengelo!

Programma uitwedstrijden:
18 november: 20:00 uur Huissen HV DR2 - Quintus DR1: de Brink, Huissen.
21 november: 18:00 uur Reehorst D1 - Quintus D1: de Reehorst, Ede.
22 november: 14:40 uur Udi '96 HS2 - Quintus HS1: Kermisland, Arnhem.
15:50 uur Udi '96 HS3 - Quintus HS2: Kermisland, Arnhem.
10:15 uur FBC DS2 - Quintus DS1: de Cluse, Herwen.
15:25 uur Borhave HC1 - Quintus HC1: Sporthal 't Wooldrik, Borne.
10:45 uur AAC / Swift A. E1 - Quintus E1: Rijkerswoerd, Arnhem.

Wedstrijden 22 november in Sporthal de Kamp:
10:00 uur Quintus HB1 - Minerva HB1.
11:00 uur Quintus DC1 - AAC / Swift A. DC2.

Grotenhuys in Vorden

VORDEN – De actie van AH Grotenhuys met non-food-producten voor de helft van de prijs krijgt een vervolg. Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 november staat het voormalige onderkomen van de oude slijterij aan de Dorpsstraat weer bol van de zeer interessant zeer geprijsde artikelen.

Onder meer huishoudelijke artikelen, kleding, servies, pannen en bijvoorbeeld zeeppoeder zijn te koop tegen vijftig procent korting (zie de advertentie op de achterpagina van deze krant). Het pand voor AH Grotenhuys aan de Dorpsstraat, waar voorheen de oude slijterij een plek had, krijgt een nieuwe invulling.
Wilbert Grotenhuys, eigenaar van de Albert Heijn-winkel, heeft diverse plannen voor de 38 vierkante meter vloeroppervlakte , om te beginnen een tijdelijke uitverkoop van non food-producten. Later wordt het beeldbepalende pand door Wilbert Grotenhuys waarschijnlijk ingericht als seizoenswinkel.

"Hoewel er ook nog wel wat anderen ideetjes leven", zegt de Vordense supermarkteigenaar, die te kennen heeft gegeven het pand in eigen beheer te willen houden. "We willen in ieder geval zorgen dat het voor een levendige uitstraling zorgt."