Het team is trots op de toegewezen ster. Foto: PR
Het team is trots op de toegewezen ster. Foto: PR Foto:

Keurslager Vlogman bekroond met 1 ster

Vorden - Keurslager Vlogman uit Vorden heeft op maandagavond 9 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 1 ster toegewezen gekregen. Slager met Ster wordt je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het 'Hart van Holland' gebouw in Nijkerk verzamelden zich alle finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Vlogman. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Vlogman tot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Vlogman door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury over Keurslagerij Vlogman in Vorden luidde: "Een goed georganiseerd ambachtelijk bedrijf met een gezellige uitstraling. Het assortiment bevat zelfgemaakte versproducten met een uitnodigend karakter."

Wilt u weten wat Keurslager Vlogman zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over.


www.vlogman.keurslager.nl