Dames Ratti kwamen niet aan het voetballen toe

Witkampers VR2 – Ratti VR1: 4-0

Kranenburg - Afgelopen zondag reisden de dames van Ratti af naar Laren. De Ratti dames wisten uit voorgeschiedenis dat het een lastige wedstrijd zou worden. De Witkampers zette meteen druk na het fluitsignaal. In de 5de minuut een kans voor de Witkampers, een mooie kopbal.

Maar de bal kwam niet langs keepster Wilma Joling heen. Vijf minuten was het toch raak. De witkampers scoorde in de verre hoek langs de keepster, 1-0. Ratti bleef gewoon doorspelen en probeerde veel samen te spelen. In de 12e minuut schoot Esther Tuinman een afstandschot dat belandde in de handen van de keepster. Door een misverstand in de achterhoede kon een aanvaller van de Witkampers vrij schieten, 2-0.

Keepster stoot bal weg maar wordt toch doel

In de 20ste minuut probeerde ook Laura Verstege het met een afstandschot, maar deze bal ging net naast. In de 30ste minuut werd er een corner gezet door de Witkampers, meerdere schoten werden gelost op het doel, maar door het goede verdedigingswerk van Ratti belandde de bal niet in het net. In de 35ste minuut een afstandschot van Witkampers, de keepster van Ratti stootte deze bal mooi omhoog maar belandde alsnog in het net, 3-0.

Na de rust probeerde Ratti het spel nog recht te trekken. Maar de dames van Ratti kwamen niet aan spelen toe en creëerde ook weinig kansen. In de 70ste minuut scoorde Witkampers nog eenmaal en werd het 4-0. Dit bleef de eindstand. Aankomende woensdag is er een inhaalwedstrijd in Neede.