De zomerstop is voorbij en het seizoen is weer begonnen

Nieuwe trainer Ratti Dames

Kranenburg - De zomerstop zit er zo´n beetje op en de training is weer begonnen. Het nieuwe seizoen starten de dames onder leiding van een nieuwe trainer/coach, Bert Jan Koekenbier. Bert Jan heeft al heel wat jaartjes ervaring met het trainen/coachen van damesteams, op diverse niveau's.

Ratti dames 1 komt dit seizoen weer uit in de 4e klasse, waar ze vorig seizoen op de 2e plek zijn geëindigd. Dames 2 speelt wederom in de 5e klasse. Bert Jan zal af en toe geassisteerd worden door Harm Welleweerd. Kortom, een nieuw seizoen, een nieuwe technische staf!

Nieuwe voetbalsters welkom
De dames zouden het leuk vinden als er dit jaar nog meer nieuwe gezichten bij zouden komen.

We kunnen namelijk altijd nieuwe voetbalsters gebruiken, vanaf 14 jaar ben je welkom bij de dames. De leeftijd varieert momenteel zo tussen de 17 en 40+, dus voel je zeker niet te oud, of te jong.

En mocht je keeperstalent hebben, of dat willen ontwikkelen, dames 1 is nog op zoek naar een keepster.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om een keer een balletje mee te trappen, of alleen te kijken, je bent van harte welkom. En je hoeft echt geen Messi of Ronaldo te zijn, plezier staat voorop.

Trainingsdagen
De dames trainen op dinsdag van 19.30 tot 21.00 en op donderdag van 19.00 tot 20.15 uur. De wedstrijden worden zondags gespeeld. Voor meer informatie kijk op de website of de Facebookpagina.


www.ratti.nl
www.facebook.com/rattidames