Vele kinderen trotseren het klimparcours.
Vele kinderen trotseren het klimparcours. Foto:

Expeditie zeer geslaagd met maar liefst 256 kinderen

Piraten- en zeemeerminnenfeest

Vorden - Afgelopen woensdag 22 juli was er bij zwembad In de Dennen een geweldige expeditie, 265 kinderen deden mee aan een tiental verschillende onderdelen.

Overal was wel iets te doen, zo kon je bij het zwembad geblindeerd van de glijbaan en klimmen op een klimwand boven het water. Wanneer de kinderen waren uitgezwommen, konden ze torens bouwen van bamboe of blaasdarten.

Van al dat zwemmen wordt je hongerig, dus mochten de kinderen zelf een Van Asselt broodje bakken om daarna weer het klimparcours te trotseren.

Voor de echte waaghalzen was de Nederlands kampioene en trainster van de Ruurlose gym/trampolinevereniging aanwezig voor een springles op een wedstrijdtrampoline.

Kom verkleed als piraat of zeemeermin

Diegenen die er geen genoeg van konden krijgen konden nog veel meer onderdelen doen of gingen gewoon voor nog een rondje.

Het was wel een gek gezicht, 90% van de bezoekers waren kinderen tussen de 5 en 14. Rennend van hot naar her om maar zo veel mogelijk tijd te benutten. "Erg fijn ook dat een aantal bedrijven ons weer hielpen met materiaal en 30 vrijwilligers met opbouwen of met de dag zelf! Bedankt iedereen.", aldus Timme Koster.

Piraten- en zeemeerminnenfeest
Volgende week wordt het weer mooi weer en organiseert zwembad In de Dennen op woensdag 5 augustus het Piraten- en zeemeerminnenfeest!

Kinderen die naar het zwembad komen krijgen een schatkaart mee en kunnen door middel van verschillende spelletjes en oefeningen de schatkaartpuzzel oplossen. Kom verkleed als piraat of zeemeermin en kijk of je de schat kan vinden.

Het zwembad is natuurlijk de hele dag open maar de piraten en zeemeerminnen zijn aanwezig tussen 12.00 en 16:00 uur en de deelname is gratis.


www.zwembad-indedennen.nl