Gerrie Woltering en Hans van Biljouw.
Gerrie Woltering en Hans van Biljouw.

'Coupe Vordogne' 2015

Vorden - Op maandag 13 juli jl. was het weer zover. Voor de 17e keer werd de 'Coupe Vordogne' gespeeld, ditmaal op de Lochemse Golf- en Countryclub "De Graafschap".

60 Vordenaren speelden 18 holes onder wisselende weersomstandigheden op de Lochemse baan die er prachtig bij lag. Onder het genot van een kop koffie en een gebakje kon men voor aanvang van de wedstrijd bijpraten met 'oude' bekenden en ook veel nieuwe gezichten leren kennen.

Na de wedstrijd werd er geborreld en rond zeven uur serveerde restaurant 'Le Rève' een uitstekend buffet.

Sponsoren
Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden de sponsoren van deze dag bedankt: Rabobank Noord- en Oost- Achterhoek, Hotel Bakker, Grand Café het Meestershuis en Wijnhandel Smit. De 'Coupe Vordogne' 2016 zal plaatsvinden op Golfbaan 't Zelle.

Prijsuitreiking
Bij de dames ging de 1e prijs dit jaar naar Gerrie Woltering en bij de heren naar Hans van Biljouw. De Longest werd bij de dames gewonnen door Carin Fransen en bij de heren door Sander Jansen. De Neary was deze dag voor Gerrit Emsbroek.

Opgave 2016
Woont u in Vorden, heeft u uw handicap 54 en wilt u volgend jaar meespelen, mail dan nu alvast uw gegevens naar dennisjansen@me.com.

De organisatie van volgend jaar zal u dan tijdig een uitnodiging sturen.


Engelse lessen

Regio - Voor degene die hun Engelse taal, vooral spreken, graag willen verbeteren heeft en geeft mevrouw Rots een mogelijkheid. Zij heeft groepen Engels op alle niveaus, dus voor ieder geeft dat de mogelijkheid in te stromen op haar of zijn niveau en het zo op hun gewenste niveau te krijgen.

Een cursus op 0 niveau beginnen is vaak te makkelijk, op gevorderd niveau te beginnen vaak te moeilijk. Vandaar dat mevrouw Rots het zo in elkaar heeft gezet. Over het algemeen vinden cursisten het prettig in te kunnen stappen op hun niveau en ook uit te kunnen stappen, wanneer ze vinden dat ze voldoende kennen. Ze voelen zich dan ook vrij. Deze mogelijkheid wil mevrouw Rots ook andere belangstellenden graag bieden.


Informatie: treesrotsbeusink@gmail.com


Modevakschool Gerdien

Hengelo - Voor de opleiding Costumiere is geslaagd op 9 juni mw. K. Schuerink-Havinga uit Hengelo.

Zij volgde de opleiding bij Modevakschool GERDIEN. Aangesloten bij Modevakschool Nationaal (Haarlem).


Bussen brengen bezoekers naar Feestival

Hengelo - Feestival is de laatste jaren zo gegroeid dat bezoekers vanuit de hele regio naar Hengelo trekken.

Daarom zet de organisatie op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus bussen in waarmee de feestgangers naar het evenement aan de Zelhemseweg kunnen komen.
Dat scheelt heel wat kilometer fietsen. De bussen vertrekken vanuit Toldijk, Steenderen, Baak, Zelhem, Vorden en Ruurlo. Kijk voor de actuele rijtijden van de bussen op de website feestival-hengelo.nl.
Reserveren doe je simpel en snel op Feestival-hengelo.nl.

Zie de advertentie op de voorpagina van deze editie!