Verslag van een bijzondere reis door Australië, Turkije en Tadzjikistan.
Verslag van een bijzondere reis door Australië, Turkije en Tadzjikistan.

Expeditie In De Dennen

Vorden - Woensdag 22 juli verandert het zwembad in een enorm survivalterrein. Kinderen krijgen tegen betaling een polsbandje en kunnen daarmee meedoen aan een tiental verschillende stoere onderdelen.

Zo is er een enorme spidertoren, een 200 meter lang klimparcours, les op grote supertrampolines, BMX'en en nog veel meer. De opzet is voor kinderen van 7 jaar en ouder (maar ben je jonger dan 7 dan ben je ook van harte welkom als je ouders je een beetje begeleiden).

Trek je oude kleren aan en kom woensdag tussen 10:00 en 18:00 uur naar zwembad In de Dennen in Vorden.


BSO Vorden en Hengelo viert vakantie

Vorden - Drie dagen hebben de kinderen van de BSO gespeeld en genoten op de camping. Spelletjes doen, sporten, bosspel, ponyrijden en op de mooie zomerse donderdag heerlijk spetteren in het pierenbad.

"We bedanken camping De Reehorst dat we al weer drie jaar hebben kunnen genieten van hun mooie speeltuin en speelvelden en zwembad. En wat kregen we lekker te eten ieder dag. Ook bedanken we Mirjam van bed en breakfast De Haemelt voor de hele leuke middag die we daar hadden: de bso kinderen mochten daar ponyrijden, een hele belevenis", aldus de begeleiders.


Zomeropeningstijden

bibliotheek Vorden

Vorden - Net als andere jaren zijn de openingstijden van bibliotheek Vorden tijdens de bouwvakperiode aangepast.

Van 27 juli t/m 14 augustus is bibliotheek Vorden dinsdag t/m zaterdag alleen geopend van 10:00 - 12:00 uur. Met uw bibliotheekkaart kunt u terecht in alle andere vestigingen van bibliotheek West-Achterhoek. Op de website staan de openingstijden van alle vestigingen. Kijk op: www.bibliotheekwestachterhoek.nl


Reisverhalen delen

Vorden - Na een bijzondere reis van een half jaar door Australië, Turkije en Tadzjikistan, in samenwerking met een christelijke organisatie, zijn Erik en Lies Noorlandt - Brouwer voor een paar weken terug in Nederland.

Lies is opgegroeid in Vorden en daarom willen ze juist ook hier graag getuigen van de mooie dingen die zij God hebben zien doen. Daarnaast willen ze vertellen over hun plannen voor de toekomst met jongeren in Brisbane (Australië). U wordt uitgenodigd om op 23 juli te komen kijken en luisteren naar hun verhalen. De presentatie vindt plaats bij Het Achterhuus, Zutphenseweg 13 en duurt van 20.00 uur tot 21.15 uur (koffie staat klaar vanaf 19.45 uur) waarna er nog nagepraat kan worden met een drankje.