Joost Doornink (l) mag zich het 500e lid van v.v. Vorden noemen.
Joost Doornink (l) mag zich het 500e lid van v.v. Vorden noemen. Foto:

Vorden met ruim 500 leden en 36 teams nieuwe seizoen in

Vorden - In de maand juni werd na alle nieuwe af- en aanmeldingen het resultaat bij de ledenadministratie duidelijk na een uitstekend seizoen bij v.v. Vorden, waarin het 1e elftal is gepromoveerd naar de 2e klas KNVB. Door o.a. de samenwerking met Socïi, de opkomst van het meidenvoetbal, een 3e 35+ elftal en de blijvende stroom van nieuwe pupillen bij de Mini F en F-pupillen is voor het eerst in haar historie de grens van 500 leden bereikt. Op dit moment staat de teller op 508, maar de mijlpaal werd in juni bereikt en het 500e lid is Joost Doornink (12) geworden.

Tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering op 26 juni jl. gaf voorzitter William van der Veen, die tevens aankondigde dat hij na 9 jaar aftredend is en zich tijdens de ledenvergadering in november 2015 niet meer herkiesbaar stelt, aan dat de voetbalvereniging Vorden met volle tevredenheid terug kan kijken op het afgelopen seizoen. Het seizoen waarin het meidenvoetbal een feit werd en de B1 junioren van v.v. Vorden kampioen werden en dus de grens van 500 leden werd bereikt, werd natuurlijk het meest gekenmerkt door het kampioenschap van Vorden 1. Voor het eerst in haar bestaan lukte het om kampioen te worden in de 3e klas KNVB en mag het team van trainer Michel Feukkink zich opmaken voor de 2e klasse I. Iedereen binnen de vereniging kijkt dan ook uit naar het komende seizoen dat op vrijdagavond 4 september zal starten met een openingsfeest van het seizoen in de kantine d'Ark. Direct in het eerste weekend op zondag 6 september staat de thuiswedstrijd tegen Babberich op het programma en dat betekent natuurlijk een prachtige openingswedstrijd van het seizoen. In het weekend van 25 en 26 augustus zal het 25e en laatste Wim Kuijper D-Jeugdtoernooi worden gehouden. Ondanks dat het in juni en juli door de zomerstop vrij stil is op het sportpark zijn vele vrijwilligers op de achtergrond druk bezig om het vanaf 2 augustus allemaal weer goed te laten verlopen. Het zal een flinke uitdaging worden, maar de gehele vereniging ziet met veel vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet waarin totaal 36 teams waarvan 6 senioren, drie 35+, 2 meidenteams, 9 juniorenteam, 14 pupillenteams en 2 Mini F-teams aan de start zullen verschijnen.

Op de foto is te zien dat bestuurslid voetbalzaken, Marc van der Linden, Joost een heerlijke taart van Bakkerij van Asselt overhandigt en een boek over v.v. Vorden. Ook kreeg Joost een mooi jack met de tekst '500e lid v.v.Vorden, Joost Doornink, Juni 2015', bedrukt door Zelle Promotion.