Bedrijven bezoeken tijdens Fiets de Boer op.
Bedrijven bezoeken tijdens Fiets de Boer op.

Twee keer Fiets de Boer op

Zelhem - Zaterdag 25 juli wordt er een fietstocht georganiseerd door de mooie omgeving van Zelhem en op woensdag 5 augustus door de mooie omgeving van Halle.

De tocht rond Zelhem is ongeveer 30/35 km. Aan de route stellen agrarische en aanverwanten bedrijven hun bedrijf open, zodat er ruimschoots gelegenheid is om diverse bedrijven te bekijken. Wilt u weten welke bedrijven dit zijn, kom dan gezellig meefietsen. De start is tussen 10.00-12.00 uur bij Eetcafé 'Bi-j Nolda', Dr. Grashuisstraat 3, 7021 CL Zelhem. Hier ontvangt u een routebeschrijving. De deelnemende bedrijven hebben hun deuren tot 16.30 uur opengesteld.
Ook op woensdag 5 augustus 2015 wordt er een fietstocht georganiseerd deze keer gaat de tocht door de mooie omgeving van Halle. De tocht is ook ongeveer 30/35 km. Lang. Ook aan deze route hebben weer diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf opengesteld. Er is ruimschoots gelegenheid om diverse bedrijven te bekijken.
Om erachter te komen welke bedrijven dit zijn, kom dan gezellig meefietsen. De start is tussen 10.00-12.00 uur bij Eetcafe De Woage aan de Dorpsstraat 21, 7025 AB Halle. Hier ontvangt u een route beschrijving. De deelnemende bedrijven hebben hun deuren tot 16.30 uur opengesteld.
De organisatie van beide dagen is in handen van Stichting De Boer Op Zelhem-Halle en omgeving. Opgave vooraf is niet nodig.


Voor info:
bertusenrikie@gmail.com
(0314) 621694