De winnaar van het vogelschieten André Bruil en zijn koningin.
De winnaar van het vogelschieten André Bruil en zijn koningin. Foto:

Buurtbewoners organiseren gezamenlijk feest, compleet met vogelschieten

Buurtfeest De Noabers

Vorden - Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli had buurtvereniging De Noabers haar jaarlijkse buurtfeest, nadat veel vrijwilligers de tent weer opgezet hadden kon vrijdags het buurtfeest van start gaan met het spel minute to win it, een spel wat ook al eens op tv geweest is.

Een drietal jeugdleden van de vereniging heeft deze gezellige avond mogelijk gemaakt, 3 op een rij in bekers water door pingpongballen een keer te laten stuiteren, moertjes op hun zijkant stapelen door middel van een rietje.
Op zaterdagmiddag was er de kindermiddag onder het genot van de zon konden de allerkleinsten lekker met water spelen in de verschillende zwembaden, er was een luchtkussen en de brandweer was ook weer aanwezig met spellen, iedereen had veel plezier met het water en de zon en de ouders konden gezellig zitten en praten in de schaduw onder het genot van een drankje.
Zaterdagavond begon traditioneel met het volgelschieten, vogelgooien en jeugdschieten. Om 20.00 uur begonnen de ruim 50 aanwezige leden met schieten en gooien. De gelukkige winnaar van het schieten is dit jaar Andre Bruil.
Bij het jeugdschieten is Tim Barink jeugdkoning geworden.