Cheque voor  CliniClowns overhandigd door Hugo Wijtmans.
Cheque voor CliniClowns overhandigd door Hugo Wijtmans.

Oldtimerrally voor de CliniClowns op zondag 28 mei

Rotaryclub Brummen Engelenburg

Brummen - Een rally rijden met mooie oude auto's is genieten in deze fraaie omgeving. Voorwaarde was wel, de auto moest een Cabrio zijn.
De start was bij kasteel landgoed Engelenburg in Brummen, de zetel van Rotaryclub Brummen Engelenburg.

Startschot door burgemeester
De burgemeester van Brummen, Alex van Hedel gaf het startschot en reed mee als deelnemer samen met zijn vrouw. Via diverse fraaie binnenwegen en een stop bij Hoveniersbedrijf Meeuwis de Vries en Jan te Winkel alwaar enige behendigheid proefjes werden gedaan, leidt de weg richting Huize Wientjesvoort te Vorden, standplaats van de CliniClowns vanwaar zij hun uitzendingen verzorgen.

Opbrengst rally en loterij voor CliniClowns

Op de Wientjesvoort staat een barbecue te wachten en het welverdiende drankje voor alle deelnemers.

De opbrengst van de rally en de gehouden loterij wordt in de vorm van een cheque van € 4.500 aangeboden door Hugo Wijtmans, voorzitter van Rotaryclub Engelenburg aan de CliniClowns, die de gehele dag actief aanwezig waren.

Tot slot werd de eigenaar van de Wientjesvoort, Friso Woudstra, door de Rotary Foundation benoemd tot Paul Harris Fellow, vanwege zijn verdienste gedurende 23 jaar voor de Rotaryclub Brummen Engelenburg. De bijbehorende oorkonde werd door de voorzitter Hugo Wijtmans aan hem uitgereikt.
"De organisatie geniet. We kunnen helemaal tevreden zijn".


www.rotary.nl/brummenengelenburg