Kampioenen competitie meisjes t/m 17 jaar.
Kampioenen competitie meisjes t/m 17 jaar. Foto: Bernadet te Velthuis

VTP Tennis Clubkampioenen in de enkel en dubbel

Kampioenen junioren en voorjaarscompetitie

Vorden - In de week van maandag 15 juni tot en met zondag 21 juni werden op het Vordens Tennispark de Clubkampioenschappen gehouden voor zowel de senioren als de junioren.

Door de junioren meisjes en jongens 10 t/m 14 jaar werd er dagelijks gestreden om de winstpunten, zowel in de enkel als in de (mix) dubbel.

In de enkel eindigde uiteindelijk Jens Sijtsma op de eerste plaats, Dione Bouwmeester op de tweede plaats en Rik Limpers op de 3e plaats. In de (mix) dubbel werden Jens Sijtsma en Hidde de Vries de uiteindelijke winnaars in de poule.

Huldiging jeugdteams
Tijdens deze clubkampioenschappen werden ook 2 jeugdteams van VTP gehuldigd die in de voorjaarscompetitie op de eerste plaats zijn geƫindigd. Dit betrof het mixteam t/m 14 jaar (foto op contact.nl) en het meisjes team t/m 17 jaar (zie foto). Beide teams hebben weer een uitstekende prestatie geleverd!


HSV De Snoekbaars

4e wedstrijd jeugd

Vorden - Op dinsdagavond 23 juni 2015 hebben de jeugdleden van HSV De Snoekbaars hun 4e wedstrijd gevist. Deze wedstrijd werd gevist in het prachtige viswater de Oude Berkel in Borculo. Het was droog maar wel bewolkt, er stond een licht briesje en het was wederom aan de frisse kant.

Er werd eindelijk eens een keertje goed vis gevangen, misschien dat de regen van de afgelopen dagen hierbij geholpen heeft. 11 vissertjes vingen in totaal 82 vissen met een totale lengte van 10,78 meter.

De uitslag is als volgt:

Categorie 6 t/m 10 jaar
Floris van Zeeburg: 17 stuks, 220 cm.
Ties Dekkers: 15 stuks, 203 cm.
Jelmer van Zeeburg: 12 stuks, 158 cm.

Categorie 11 t/m 16 jaar
Thijmen van Dijk: 6 stuks, 84 cm.
Jorn Ruiterkamp: 4 stuks, 51 cm.
Max Bruinsma: 3 stuks, 46 cm.

De volgende wedstrijd word gevist op dinsdagavond 30 juni. Let op! Uiterlijk 17:55 uur verzamelen op het Marktplein.


HSV De Snoekbaars

2e onderlinge wedstrijd
senioren vaste stok

Vorden - Op woensdagavond 24 juni is de tweede onderlinge wedstrijd gevist met de vaste stok in de Berkel te Borculo. Er kamen 13 vissers op af, de omstandigheden waren goed.

Er werd in twee vakken gevist. Er was een duidelijk verschil tussen vak A en vak B. Wim Vreeman en Jan Groot Jebbink (Vorden ) deden goede zaken voor het klassement en wisten beiden hun vak te winnen. Totaal werd er 6200 gram gevangen.

Uitslag VAK A:
Wim Vreeman: 680 gram.
Rob Golstein: 420 gram (gedeeld 2e).
Jan Eggink: 420 gram (gedeeld 2e).
Jan Groot Jebbink (Kr.burg): 140 gram.
Jan Aartsen: 40 gram.

VAK B:
Jan Groot Jebbink (Vorden):1240 gram.
Freddy Cornelissen:1220 gram.
Wim Bulten: 1060 gram.
Barry Wassink: 580 gram.
Gradus van Amerongen: 340 gram.

Volgende wedstrijd word gevist op woensdagavond 8 juli in de Berkel in Lochem (Cloese).


Zomerrit VAMC

Vorden - Op zondag 5 juli organiseert VAMC De Graafschaprijders de Zomerrit. Dit is een oriƫntatie- en puzzelrit met de auto.

De route door de gemeente Bronckhorst is ongeveer 50 kilometer lang en is uitgezet door Harry Horsting en Erik Kleinreesink. De uitdaging is om zoveel mogelijk de goede route te rijden, waarbij u wel moet oppassen voor de instinkers. De rijtijd is ongeveer 2 uur. U kunt starten tussen 13.30 en 14.15 uur vanuit 't Kontaktpunt (clubhuis van de Graafschaprijders), Eikenlaan 2a in de Kranenburg (Vorden). Voor meer informatie zie de website.


www.vamc.nl

Afbeelding