Deelnemers VTP Clubkampioenschappen Rood en Oranje.
Deelnemers VTP Clubkampioenschappen Rood en Oranje. Foto: Bernadet te Velthuis

Tennis Clubkampioenen Rood en Oranje

Vorden - Op woensdagmiddag 17 juni werden op het Vordens Tennispark de Clubkampioenschappen voor de allerjongsten gespeeld in de categorie Rood en Oranje.

In de week, dat ook de junioren en senioren hun wedstrijden op heel veld speelden, was er een middag voor hen georganiseerd . Zij spelen nog op een aangepast veld. Er konden veel en lange partijtjes gespeeld worden en het was tot het einde toe reuze spannend. Een echte finale moest aan het eind van de middag gespeeld worden om te kijken wie de winnaar werd.

De gelukkige winnaars van de middag zijn uiteindelijk geworden in de categorie Rood Levi Klein en in de categorie Oranje Bo Limpers. De jeugdcommissie bedankt alle ouders die meegeholpen hebben om deze sportieve middag weer goed te laten verlopen.


www.vordenstennispark.nl


Uitslag 55+ viswedstrijden

Vorden - Uitslagen HSV De Snoekbaars. Op 4 juni is er bij Stiggoor te Lochem een matige vangst gevangen.

1. W.Bulten: 420 gram.
2. F.Cornelissen:120 gram.
3. W. Vreeman: 60 gram en F Bleumink.

Op 18 juni 3 de wedstrijd in Groene kanaal te Eefde bij een zeer goede vangst waarvan G Hiddink een karper ving van 73 cm met een gewicht van 5020 gram.

1. G.Hiddink: 6094 gram.
2. J.C v.Amerongen:2094 gram.
3. F.Cornelissen: 1360 gram.


VAMC Kastelentoertocht

Vorden - De Graafschaprijders houden op zondag 28 juni hun jaarlijkse Kastelen motortoertocht. Iedereen die motor rijdt kan hier aan mee doen.

De toerrit is ongeveer 180 kilometer lang en gaat door de mooie Achterhoek, Twente en een stukje Duitsland. Langs kastelen, landhuizen en prachtige boerderijen, maar bovenal over mooie motorwegen. De start is het Clubgebouw aan de Eikenlaan 2a in Vorden/Kranenburg. De toerrit vindt plaats vanaf 09.00 tot 12.00 uur. Kosten zijn 5 euro. De route is op GPS voor Garmin en TomTom.


www.vamc.nl