Auteur Eric van der Donk.
Auteur Eric van der Donk.

Eric van der Donk opent Buitentheater bij Theetuin Vierakker

Vierakker - Op zondag 28 juni is de feestelijke ingebruikname van het nieuwe buitentheater bij Theetuin Vierakker. Speciale gast die dag is acteur Eric van der Donk, die verhalen voor kinderen van (ongeveer) 8 tot 12 jaar zal vertellen.

Zijn verhalensessies worden afgewisseld met een open podium met allerlei muziek en andere voorstellingen. De feestelijke optredens worden gehouden van 14.00 tot 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Eric van der Donk
Acteur Eric van der Donk is vooral bekend van zijn verschillende rollen in televisie-series. Zo speelde hij de rol van Splinter Bussink in de serie Oud Geld, en die van Van Gilze senior in Pleidooi. Kinderen kennen Eric waarschijnlijk het beste van zijn rollen bij Het Klokhuis. Op 28 juni vertelt hij in drie sessies verschillende verhalen. Elke sessie heeft een eigen thema: natuur, sprookjes en Griekse mythen.

Open podium
Ook organiseert de Theetuin die middag een open podium. Iedereen die het leuk vindt om op te treden voor publiek is van harte welkom. Wil je muziek maken, toneel spelen, een stukje cabaret of een gedicht voordragen? Neem dan even contact op via het e-mailadres.


info@theetuinvierakker.nl