Het gehele weekend stond in het teken van tal van activiteiten.
Het gehele weekend stond in het teken van tal van activiteiten.

De kinderen vermaakten zich met knutselen, levend ganzenbord, spooktochten en disco

Clubkamp 2015 Protestantse gemeente

Vorden - In het weekend van 4, 5 en 6 juni vond het clubkamp van de Protestantse gemeente in wording uit Vorden plaats. Het gehele weekend stond in het teken van tal van activiteiten. Het thema was glitter en glamour.

Zo hebben de kinderen op vrijdagavond 4 juni geknutseld en zich vermaakt met een leuk spel. 's Avonds zouden groep 7 & 8 een spooktocht doen, maar helaas kon dat niet doorgaan omdat het onweerde. In plaats daarvan is er toen voor gekozen om een zweedloop spel te doen.

Levend ganzenbord
Zaterdagochtend kreeg het Oud-Hollandse spel ganzebord een heel andere betekenis, er werd namelijk levend ganzenbord gedaan. 's Middags was het tijd om het bos in te gaan en daar een spannend spel te doen. Als avondeten heeft de groep gebarbecued en toen het donker was heeft groep 7 & 8 een spooktocht gedaan. Groep 3 & 4 daarentegen hielden hun eigen discofeestje.

Laatste dag
Zondag konden de leiding en kinderen uitslapen tot 10.00 uur en na het ontbijt was er een kerkdienst. Het onderwerp dat centraal stond was vriendschap. Om 14.30 uur werden ze allemaal weer door hun ouders opgehaald. Erg jammer, want het was een super leuk kamp.