Dune zal knallen op Booming Vorden 2015  met 90's happy hardcore.
Dune zal knallen op Booming Vorden 2015 met 90's happy hardcore.

Podium in Romeinse stijl met danseressen, licht- en lasershows en diverse artiesten

Vorden - Aankomende zaterdag barst Booming 2015 los op de feestweide van kasteel Vorden. Na maanden van voorbereiding zal komende zaterdag Booming haar 3e editie beleven. Deze week is begonnen met het opbouwen van het festivalterrein. Ook dit jaar zal je weer verrast worden, dit keer met onder andere een podium in Romeinse stijl met 2 danseressen, een mega gave licht- en lasershow en een Boomingstier.

Komende zaterdag zal overdag gestart worden met de Booming Kids Party. In de avond is het festivalterrein geopend vanaf 20.00 uur. Buiten kan je in het Rock Café de gehele avond nummers aanvragen bij DJ Edwin Gotink, bekend van Discoteam Black Night.

In de tent zal DJ Arjano vanaf 20.30 uur de tent opzwepen, voordat Dune om exact 22.00 uur zal gaan aftrappen met een mix van allerlei happy hardcore knallers uit de 90's. Voor vele bezoekers zal dit een bekende reis worden terug in de tijd.

Vanaf 23.30 uur gaan the Fools, bekend van o.a. de Zwarte Cross 2014, de tent verder op de kop zetten. Vele bekende medleys en songs zullen te horen zijn, waarin ze teruggrijpen naar de populaire 80's, 90's en 00's. Een feestband van de buitencategorie!

Booming Bull Rider
Uiteraard zal er ook dit jaar weer een Flügel promotie team aanwezig zijn. Daarnaast kan men mee doen aan de "Booming Bull Rider" competitie, de winnaar hiervan zal een leuk aandenken krijgen.

Kaartverkoop
Houd voor het laatste nieuws de Stevo pagina op Facebook in de gaten. De kaarten zullen in de voorverkoop te verkrijgen zijn voor € 10,- bij de Fashion Corner, de Weule en de Bruna. Aan de deur kan men kaarten kopen voor € 12,50. We zien jullie graag komende zaterdag!

Booming Kids Party
Clowns, popcorn, spelletjes, schmink, ranja, een paardenshow, ballonnenwedstrijd en nog veel meer! Dát is de Booming Kids Party! Op zaterdag 27 juni nodigen we alle kinderen uit Vorden en omstreken uit voor een gezellige en gratis kindermiddag.
Dit jaar staat de Booming Kids Party in het teken van het circus. Alle kinderen van 2 t/m 12 jaar (of ietsjes jonger of ouder) kunnen deelnemen aan de circusspelletjes en gaan met een leuke prijs naar huis. Maar ook de allerkleinsten kunnen zich vermaken op het springkussen of in de zandbak.

Paardenshow Nalanta
Samen met ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden kunnen de kinderen genieten van de paardenshow Nalanta. Een show waarin vrijheidsdressuur en samenwerking tussen mens en paard centraal staat. Hoe de show eruit gaat zien blijft nog even een verassing, maar wat we al wel weten is dat de paarden er zin in hebben! Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om een ritje met één van de pony's te maken.

Kleurplaten- en ballonnenwedstrijd
Bij de Bruna, Fashion corner en Tankstation de Weule liggen kleurplaten klaar, hiermee zijn leuke prijzen te winnen. De kleurplaten mogen opgehaald en uiterlijk 26 juni weer worden ingeleverd. Ook tijdens de Booming Kids Party mogen ze bij één van de clowns afgegeven worden.
Aan het eind van de middag worden de prijswinnaars bekend gemaakt, waarna we de middag afsluiten met een ballonnenwedstrijd!

Dus komt naar de Kasteelweide in Vorden, naast het kasteel tussen 13.30 en 17.00 uur. Alle leeftijden welkom en opgave is niet nodig. De organisatie verwelkomt graag kinderen, ouders, opa's en oma's en iedereen die zin heeft in een gezellige middag.