Bijna gingen de HuttenBouwDagen 2015 niet door, maar toen was er een telefoontje

HuttenBouwDagen krijgt andere opzet

Vorden - Na verschillende oproepjes om drie bestuursleden te werven, ontvingen Saskia Vliem en Wenneke Zweverink van de HuttenBouwDagen maar 1 respons. Daarop besloten zij dat dan de HuttenBouwDagen 2015 niet door konden gaan. Maar toen was er een telefoontje die de gedachten weer deed veranderen.

Aan de andere kant van de lijn hing Timme Koster van het zwembad In de Dennen, die hen uitnodigde om eens om de tafel te gaan zitten. Na wat uitleg, ideeën en vooral het doel van de HuttenBouwDagen met elkaar te bespreken, is het volgende ontstaan.

De HuttenBouwDagen 2015 worden dit jaar in samenwerking met het zwembad "In de Dennen" georganiseerd en de dagen zullen plaatsvinden op het zwembad. Het zal op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 zijn.

Overnachten in eigen hut
Nieuw is dat er van zaterdag op zondag overnacht kan worden in of bij de eigengemaakte hut. Degenen die blijven overnachten (maximaal 30 kinderen en per kind/gezin 1 ouder) mogen bij goed weer buiten de openingstijden zwemmen en er wordt een gezellige sfeer met kampvuur en marshmallows roosteren gemaakt.

Dit alles kan alleen doorgaan bij voldoende deelname bij zowel de hutten bouwen en het overnachten, en voor beide onderdelen zullen er ookvoldoende vrijwilligers moeten zijn, anders kan één of beide activiteiten niet doorgaan.

De kinderen kunnen zich t/m 18 juli opgeven. De organisatie hoopt natuurlijk op voldoende aanmeldingen voor zowel het bouwen als het overnachten. Binnenkort worden de flyers (tevens inschrijfformulieren) aan de kinderen van de basisscholen meegegeven. Ook kun je informatie vinden op de websites.


www.huttenbouwdagenvorden.nl / www.zwembad-indedennen.nl