Ook de grootste feestband van België 'The Fools' zullen aanwezig zijn in Vorden, zelfs al voor de 2e keer.
Ook de grootste feestband van België 'The Fools' zullen aanwezig zijn in Vorden, zelfs al voor de 2e keer. Foto: Bernadet te Velthuis

Kindermiddag met ballonnenwedstrijd, een paardenshow, spelletjes, clowns en spelletjes

Stevo presenteert Booming 2015

Vorden – Voor de 3e keer organiseert de STEVO haar paradepaardje Booming Vorden! Nadat er in 2013 is begonnen met het voortzetten van de midzomerfeesten in de vorm van Booming Vorden, viert de organisatie haar 3e Booming festival op rij.

Ook dit jaar zullen er weer aansprekende acts komen tijdens het festival op zaterdag 27 juni. De Duitse muziek DJ Dune zal met bekende eigen nummers zoals "Harcore Vibes" en "Can't stop raving" de tent op de kop gaan zetten. Ook de grootste feestband van België; 'The Fools' zullen aanwezig zijn in Vorden, zelfs al voor de 2e keer. Verder zal er buiten de tent een Rockcafé komen, waar plaatselijke DJ Edwin Gotink zijn kunsten zal vertonen.
Voor de kinderen is er in de middag vanaf half 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur een leuke kindermiddag met als thema dit jaar 'Circus'. Tijdens de middag zullen er allerlei leuke festiviteiten plaatsvinden zoals een ballonnenwedstrijd, een paardenshow, spelletjes, clowns en spelletjes. Voor popcorn en ranja wordt gezorgd. De kinderen kunnen voorafgaand een kleurplaat ophalen bij tankstation de Weule, Bruna en Fashion Corner en inleveren tot 26 juni en op de dag zelf. Hierna zal aan het eind van de dag een winnaar worden gekozen.
De kaartverkoop gaat zaterdag 6 juni van start bij de voorverkoopadressen, de Weule, Bruna en Fashion Corner.