De cliënten genoten van een  heerlijke lunch.
De cliënten genoten van een heerlijke lunch. Foto:

Open dag Sensire dagbegeleiding De Klimop

Vorden - Zaterdag 30 mei is er van 10.00 tot 14.00 uur een open dag bij Sensire dagbegeleiding De Klimop, Weppel 5 in Vorden. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe locatie te komen bewonderen.

Dagbegeleiding "De Klimop" is verhuisd naar een grotere multifunctionele locatie. Het team van professionele begeleiders krijgt hier de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als hét centrum van dagbegeleiding voor ouderen in Vorden en omstreken.

Meer informatie
Voor meer informatie over dagbegeleiding en de zorg die Sensire kan bieden, kan men contact opnemen met De Klimop via (0314) 35 64 24 of 24 uur per dag via 0900 – 88 56.


Inspiration op de meimarkt

Vorden - Gospelkoor Inspiration Vorden zal dit jaar op de meimarkt staan met een kraam vol zelfgemaakte mooie artikelen.

Het koor viert dit jaar het 40 jarig jubileum. De opbrengst van de meimarkt wordt gebruikt om later dit jaar een jubileumconcert te geven. Hierover komt binnenkort meer nieuws.


www.inspirationvorden.nl


Wereldwinkel Vorden in
actie voor Nepal

Vorden - Nepal, wie weet het niet, is getroffen door twee aardbevingen. De Wereldwinkel Vorden verkoopt producten uit Nepal en weet dat ook producenten van deze producten zijn getroffen door de aardbevingen. Via de Stichting Madat Nepal, die de contacten onderhoudt met de producenten, heeft de Wereldwinkel Vorden daar informatie over gekregen.

Op deze manier komt de aardbeving daar, dichtbij. Eén van hun medewerksters was een aantal jaren geleden op bezoek in Nepal bij verschillende producenten en heeft gezien hoe men daar bezig is.

Daarom wil de Wereldwinkel Vorden op 30 mei in hun kraam op de Meimarkt bij De Werf een verloting houden voor de Stichting Madat Nepal. De opbrengst komt direct ten goede aan de getroffen producenten. Zij hopen dat velen voor het luttele bedrag van 2 euro een lootje kopen en u maakt dan ook nog kans op een leuke prijs. En natuurlijk worden er producten uit Nepal verkocht.

Doe mee en steun de getroffen mensen in Nepal.


Belangrijke informatie van Stichting Welzijn Vorden

Vorden - Per 1 juni a.s. is het inloopspreekuur gewijzigd: dinsdag en woensdag van 9.00 – 11.00 uur.

Informatie en telefoonnummer voor alle activiteiten en cursussen is: 0575-553 405. Bereikbaarheid voor vervoersvragen is van maandag t/m donderdag. U kunt bellen tussen 09.00 – 10.00 uur met het nieuwe telefoonnummer: 0575-555 282.


www.welzijnvorden.nl


Lentemaaltijd

Vorden - Op woensdagmiddag 6 mei hebben De Wheme, De Delle en Sensire Thuiszorg een heerlijke lentemaaltijd georganiseerd.

De aanwezige 40 cliënten genoten van heerlijke broodjes, salade en een hartige kroket en vanzelfsprekend ook van de gezelligheid met elkaar.

Velen gaven aan dat ze de volgende keer ook weer aanwezig zullen zijn.