Rini en Evert Thalen clubkampioen op de woensdagmiddag.
Rini en Evert Thalen clubkampioen op de woensdagmiddag. Foto: Bernadet te Velthuis

De clubkampioenen en slemkampioenen werden bekendgemaakt en gehuldigd

Afsluiting bridgeseizoen Bridgeclub Vorden

Vorden - Het bridgeseizoen loopt van september tot begin mei. Afgelopen week werd het seizoen 2014/2015 afgesloten met een gezellige slotdrive op de maandagavond en woensdagmiddag.

Voor alle spelers was er een stuk heerlijke vlaai bij de koffie. Aan het einde van de bridgedrive werden de clubkampioenen en slemkampioenen bekend gemaakt en gehuldigd. Op de maandagavond zijn Max Maas en Sjoerd Tichelman clubkampioen geworden. Slemkampioen op de maandagavond is Jan Koekkoek geworden. Op de woensdagmiddag zijn Rini en Evert Thalen clubkampioenen geworden. Mansje Onstenk is slemkampioen geworden op de woensdagmiddag. De wedstrijdleiders Jan Koekkoek en Herman Kip werden door bestuur in het zonnetje gezet voor het vele werk om elke week weer een bridgedrive voor te bereiden.

Begin september wordt er weer gestart met een bridgeseizoen 2015/2016. Er wordt op maandagavond gespeeld in de grote zaal in het Kulturhus. Op de woensdagmiddag wordt in De Soos gespeeld. Mocht u interesse hebben om bij Bridgeclub Vorden te komen bridgen, dan kunt u zich aanmelden via de website.


www.bridgeclubvorden.nl