Pooh Now uit Vordens speelt op Reurpop.
Pooh Now uit Vordens speelt op Reurpop.

Vordense formatie Pooh Now op Reurpop

Ruurlo/Vorden - Pooh Now is een bijzondere Vordense formatie die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met de klankkleuren van een driekoppige blazerssectie, viool, accordeon en meerstemmige zang, naast de bekende drums en gitaren, kun je op je klompen aanvoelen dat de Balzaal tijdens Reurpop 2015 gevuld zal zijn met sfeervolle folk- en rockklanken.

De kans dat je deze 9-koppige gelegenheidsformatie op de bühne aantreft is gering. Dat maakt het extra bijzonder om deze dame en heren van Pooh Now in de Balzaal van Reurpop aan het werk te zien. Het verre van alledaagse repertoire van Pooh Now zal het publiek moeiteloos meenemen van Mumford and Sons naar Johnny Cash en net zo makkelijk weer van Bruce Springsteen's Seeger Sessions terug naar Flogging Molly!
Van klassiekers uit vervlogen tijden tot hedendaagse hits, Pooh Now speelt het allemaal! De mouwen zullen worden opgestroopt en het speelplezier en passie voor muziek zullen er als gewoonlijk van af spatten. Zoals gezegd laat Pooh Now zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, maar met bandleden die afkomstig zijn uit Kas Bendjen, Bankdirecteuren, Sue the Night, KGB band en Woodstar weet je al dat het op Reurpop meer dan goed gaat komen!


Kaartverkoop Reurpop bijna van start

Ruurlo - Het is bijna zover: de kaartverkoop voor alweer de achtste editie van het Reurpopfestival start aanstaande maandag 11 mei. Uiteraard kun je weer rekenen op die vertrouwde en unieke Reurpopbeleving. Maar er staan je ook de nodige verrassingen en vernieuwingen te wachten… Reurpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni.

De kaarten voor Reurpop worden vanaf maandag 11 mei verkocht bij de Obbink-filialen in Ruurlo en Lichtenvoorde, Focus Fashion in Ruurlo en Groenlo, Everwennink Ruurlo, La Touche Lochem en Welkoop in Vorden. De kaarten zijn dit jaar uiteraard ook weer online te koop via reurpop.nl. De organisatie heeft het dit jaar voor elkaar kunnen krijgen dat er online geen servicekosten in rekening worden gebracht en je dus alléén betaalt voor het ticket.
Woon je niet in Ruurlo en wil je gebruikmaken van het busvervoer? Dat kan! In samenwerking met Gelderesch reizen heeft Reurpop dit jaar wederom busvervoer. Een retourtje met de bus van en naar jouw woonplaats kost slechts 2,50! Zorg er in dat geval wel voor dat je tijdig reserveert.
Met ruim duizend bezoekers meer dan vorig jaar was er tijdens editie 2014 sprake van een flink bezoekersrecord. Zal het de organisatie dit jaar weer gaat lukken om het record van vorig jaar te verbreken? We gaan het zien!


Inschrijving Quintusloop

Hengelo - De derde editie van de Quintusloop wordt gehouden op zondag 17 mei. Start en finish zijn bij Sporthal De Kamp, Sarinkkamp 7 in Hengelo Gld.

Tot en met 11 mei is er mogelijkheid tot voorinschrijving. Tarief € 6,50 en op de dag zelf € 8,50. Dit jaar is er voor het eerst een jeugdcategorie t/m 15 jaar. De start van de 10 kilometer is om 12.00 uur, de 5 kilometer start daarna, 12.15 uur. Dit hardloopevenement Quintusloop wordt georganiseerd door leden van Handbalvereniging SV Quintus: www.quintusloop.nl.