Ideeën ontmoetingsruimte worden binnenkort met de betrokkenen uitgewerkt

Bewoners Sensire De Wehme zijn verhuisd

Vorden - Afgelopen februari zijn de laatste bewoners van Sensire De Wehme verhuisd naar de nieuwe woningen op Het Wehmepark in Vorden.

Bewoners met en zonder een indicatie kunnen terecht op het Wehmepark. Afhankelijk van de mate waarin iemand zorg krijgt, huurt de bewoner zelf een appartement of huurt Sensire voor de bewoner een appartement. De verhuur wordt gedaan door ProWonen en de zorg wordt geleverd door Sensire. Op Het Wehmepark woont men zelfstandig in een ruime woning, waar nodig krijgt men de afgesproken ondersteuning en zorg.
In principe kan aan alle zorgvragen worden voldaan zoals: één keer per dag zorg voor het aantrekken van steunkousen of meerdere malen per dag zorg voor mensen met een verpleeghuisindicatie.
Het Wehmepark kent een open relatie met de omliggende wijk. Bewoners en klanten kunnen elkaar ontmoeten, deelnemen aan activiteiten en participeren in het verenigingsleven in de wijk. Een voorbeeld is de ontmoetingsruimte die dit jaar wordt vervangen door nieuwbouw. De ideeën voor de ontmoetingsruimte worden binnenkort met de bewoners, familie en vrijwilligers verder uitgewerkt. De opzet is een levendige ontmoetingsplek creëren.


Informatie: Johan Bobbink (wijkverpleegkundige) 06-13959551 of mail j.bobbink@sensire.nl