Laat u verrassen door de Arabische keuken bij het Ludgerus in Vierakker

Vierakker - Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is er weer een pop-up restaurant in het Ludgerus, Vierakker. Ditmaal met gerechten uit de Arabische keuken. Maak u op voor een intense smaak-ervaring.

Langs de hele oost- en zuidkust van de Middellandse Zee vind je de Arabische keuken, maar ieder gebied kent zijn en haar variaties. De Arabische kok is Palestijnse en komt uit het gebied net ten zuiden van de Libanese grens met Israël, waar op de velden van de hardwerkende Palestijnse 'aarde' mensen de smakelijkste producten groeien. Men kent de smaak van ieder veld. Die smaak is doordesemd met de verfijnde Libanese keuken.

Alles wordt aangesproken, niets overgeslagen, er is een vlees- en een vegetarisch menu met bijvoorbeeld: Babaganouj (aubergine met granaatappel en tahin), Hummus (moes van kikkererwten en tahin), Taboeli (bosui, peterselie, munt, tomaat, komkommer) en Sahlab (pudding gemaakt met bloemenwater, pistachenoten, kokos en kaneel) en nog veel meer.

Aanschuiven tussen 17.30 en 19.00 uur. Kosten €16.50. Reserveren via: Het Ludgerus, Vierakkersestraatweg 37 te Vierakker. Tel:0575-441581 of mailen: info@ludgerusgebouw.nl.