Afbeelding
Foto: Gerwin Nijkamp

Spectaculaire verkoop Perzische tapijten

Dixperlo - Aankomend weekeinde houdt Heezen woninginrichting in Dinxperlo een speciale verkoopactie van handgeknoopte vloerkleden, tafelkleden en lopers.

Deze spectaculaire actieverkoop wordt inmiddels al voor het elfde jaar op rij gehouden, hetgeen Heezen de nodige bekendheid heeft opgeleverd als vertrouwd leverancier van Perzische en Oosterse tapijten.

Aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag - 5, 6 en 7 februari - staat Heezen geheel in het teken van de Oosterse Tapijten. U bent er van harte welkom.


Hogestraat 1, Dinxperlo
Tel: 0315-651332
www.heezenwonen.nl


LooNatics in De Veldhoek

Veldhoek - Twee jaar na het begin van hun tour met diverse optredens bij buurtfeesten, BBQ's, cafe's en motorclubs in de regio is LooNatics weer terug op de plek waar één van de eerste optredens plaatsvond. Op 7 februari staat de band in Café De Veldhoek.

Met een vernieuwde setlist maar trouw aan de 'Blues Rock'n Soul' zullen ze gaan proberen meer liefhebbers van stevige live-muziek aan zich te binden met een spetterend optreden.

De band bestaat uit Chris Jentink (zang), Erwin Koers (saxofoon en toetsen), Wilko Zonnenberg (basgitaar), Henny Derksen (sologitaar) en Robert Harmsen (drums).