Landgoed Medler.
Landgoed Medler. Foto: Bernadet te Velthuis

Werk mee met Huis 't Medler en Stichting Landschapsbeheer

Vorden - Wilt u zich graag inzetten voor uw eigen omgeving op een fantastische plek? Huis 't Medler en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) zoeken vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken in een buitenplaatswerkgroep.

Dat is een werkgroep die het tuinonderhoud op deze bijzondere historische buitenplaats helpt uitvoeren. Wilt u ook meehelpen? De eerste werkdag vindt plaats op zaterdag 7 februari. Belangstellenden verzamelen zich om 10.00 uur bij de Jachthut langs de oprijlaan van Huis 't Medler, Ruurloseweg 115 in Vorden. Graag vooraf aanmelden bij Ruud Borkes van SLG via r.borkes@landschapsbeheergelderland.nl of via 026-3537444.

De eerste werkdag begint met koffie en thee in de Jachthut, waarna het programma wordt uitgelegd. Daarna volgt een werk-, gereedschap- en veiligheidsinstructie en begint men met het onderhoud op de buitenplaats. Om 12.30 uur is er lunch, gevolgd door een rondleiding door de tuin van Huis 't Medler. Om 15.30 is de afsluiting en kunnen belangstellenden zich aanmelden als vrijwilliger. Tip: Trek warme en praktische kleren en schoenen aan. (Werk)handschoenen liggen voor u klaar.
SLG is een professionele vrijwilligersorganisatie, zie:
landschapsbeheergelderland.nl.