Pietengym voor de allerkleinste leden van Achilles. Foto: PR
Pietengym voor de allerkleinste leden van Achilles. Foto: PR


Pietengym bij Achilles

HENGELO - Dinsdag 1 december was het een spannende middag bij Sporthal De Kamp in Hengelo. Er was voor de allerkleinste leden van Gymnastiekvereniging Achilles Pietengym georganiseerd!

Er kwamen ook nog twee Pieten op bezoek, zij hebben samen met de kinderen sinterklaasliedjes gezongen en spelletjes gedaan. Zo werd er met de stoomboot richting Spanje gevaren en weer terug naar Hengelo. Ook werden er pakjes door de schoorsteen gegooid en werd er van de daken gesprongen.

Spelletjes, pepernoten, liedjes en ranja

De Pieten deelden pepernoten uit en de kinderen hebben genoten van kikkers en muizen met ranja. Als afsluiting kregen de jonge leden een Pietendiploma en wat lekkers, een Sinterklaaspop van chocolade. De oudere kinderen hebben Sinterklaas geholpen door iets leuks voor elkaar te kopen en ze hebben een mooi gedicht erbij gemaakt. Het was een supergezellige middag, die mede tot stand is gekomen door het bestuur en de hulp van ouders van de leden van Achilles. Hartelijk dank voor jullie hulp!
Heb je ook interesse voor een functie binnen het bestuur van Achilles, of wil je je aanmelden als vrijwilliger, dit kan!

Stuur een mail naar: info@achilles-hengelo.nl. Of stuur een berichtje via de Facebook-pagina van Gymnastiekvereniging Achilles. Hier zijn ook foto's te zien van de Pietengym.