Gratis lezing nieuw leefstijl- en afslank programma bij AeroFitt

HENGELO - Sportcentrum AeroFitt lanceert januari 2016 haar nieuwe leefstijl- en afslank programma! Steeds meer komt er vraag naar een begeleidingstraject waarin men ondersteuning vraagt op zowel het gebied van voeding, bewegen en leefstijl.

Te veel programma's richten zich op slechts een van deze drie pijlers, wat er voor zorgt dat behaalde resultaten slechts voor de korte termijn zullen zijn. Door de handen ineen te slaan met het reeds succesvolle Fit en Slank concept lanceert Sportcentrum AeroFitt een uniek begeleidingsprogramma.

Het doel is om klanten alle tools en kennis mee te geven zodat ze na zes maanden zelfstandig hun bereikte resultaten kunnen vasthouden of uitbreiden.
De drie succes peilers van het programma zijn:
Gezonde voeding
Het vergaren van kennis omtrent voeding en het zelfstandig leren maken van keuzes omtrent 'gezonde' en 'fatale' voeding.
Bewegen
Het aan laten meten van een persoonlijk beweegprogramma waarbij er ook wordt gezocht naar datgene wat jij leuk vindt.
Leefstijl
Verandering teweegbrengen waar men zelf achter staat en die makkelijk zijn vol te houden, alles met als doel; gezondheidsbevordering en een langer vitaal leven.

Op vrijdag 11 december is er een informatie avond over dit nieuwe leefstijl-afslank concept bij AeroFitt in Hengelo. Er worden lezingen gegeven om 17.00-18.00 uur, 18.00-19.00 uur, 19.00-20.00 uur en 20.00-21.00 uur. Op zaterdag 12 december is er een lezing te volgen bij Sportcentrum AeroFitt in Zelhem, Aanvang 11.00 uur.
Wilt u een lezing bijwonen dan kunt u zich opgeven via mail hengelo@aerofitt.nl of bellen naar (0575) 465001.

Gezond eten, bewegen en goede leefstijl

Tevens is er op vrijdag 11 december van 16.00-21.00 uur locatie Hengelo een dames kledingparty van Bdressed, Triple Design is er met mooie sieraden ten behoeve van Stichting Make a Wish en Pink Spirit is er met leuke hebbedingetjes. Iedereen is welkom!


hengelo@aerofitt.nl

(0575) 465001