Music Maatje verzorgt in dorpshuis ‘De Horst’ het Sint muziekfestijn. Foto: PR
Music Maatje verzorgt in dorpshuis ‘De Horst’ het Sint muziekfestijn. Foto: PR


Sinterklaas en z'n Pieten komen naar Keijenborg

KEIJENBORG - Op zaterdag 21 november zal Sint de kinderen van Keijenborg en omstreken een bezoek brengen. Wederom op uitnodiging van het Sinterklaascomité, wat bestaat uit het Oranjecomité aangevuld met leden van Schuttersgilde St. Jan.

Het programma voor 21 november is als volgt:
14.30 uur: De Sint en zijn Pieten worden verwacht op het kruispunt Kerkstraat/St. Janstraat en Pastoor Thuisstraat. Rondgang door het dorp met muzikale begeleiding door het Schuttersgilde St. Jan.
14.45 uur: Woord tot de Sint door de Pastoor op het Bordes aan de Pastoor Thuisstraat.
15.15 uur: Aankomst Dorpshuis 'De Horst'. Kinderen t/m groep 5 gaan samen met Sinterklaas en z'n Pieten naar de grote zaal. Hier is een grandioos muziekfestijn met medewerking van Music Maatje. Dit vrolijke muzikale duo, bestaand uit Simone Ruesink en Marieke Plantinga nodigt jong en oud uit om mee te zingen en te dansen met bekende en eigen liedjes. Ondersteund met keyboard en gitaar maakt Music Maatje samen met haar publiek overal een feestje.
Kinderen van groep 6, 7 en 8 gaan naar boven in dorpshuis 'De Horst'. Zij nemen de achteringang. Voor hen is er een heuse 'vossenjacht' georganiseerd. Het comité hoopt dan ook dat de opkomst groot zal zijn.
17.00 uur: Einde

Natuurlijk kan zo'n leuk evenement niet georganiseerd worden zonder financiële middelen. Daarom zullen in de week van 9 november via school en peuterspeelzaal brieven uitgedeeld worden met een envelop voor een bijdrage in de onkosten. Deze envelop kunt u deponeren in de daarvoor bestemde dozen op school of puk. of inleveren op 21 november zelf in de daarvoor bestemde box in de Horst. Wilt u als bedrijf een sponsorbedrag beschikbaar stellen dan kunt u contact opnemen met Helma Niesink (0575) 460094. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Het Sinterklaas Comité Keijenborg wenst iedereen een feestelijke intocht van Sinterklaas.