Gasten van de Zonnebloem genieten bij de Vordense Pan. Foto: PR
Gasten van de Zonnebloem genieten bij de Vordense Pan. Foto: PR Foto:

Rondje Bronckhorst in Herfsttinten

HENGELO/LOCHEM - De Zonnebloem afdeling Hengelo/Keijenborg heeft met tien auto's, 28 gasten en veertien vrijwilligers het 'Rondje Bronckhorst in Herfsttinten' gereden.

Deze keer ging het rondje vreemd. Want behalve door de gemeente Bronckhorst met prachtige landschappen en beginnende herfsttinten reed men vervolgens door naar de gemeente Lochem. Via Almen met een prachtige tussenstop.

Herfsttinten in Bronckhorst en Lochem

Door de regen kon men helaas geen gebruik maken van de prachtige picknickplaats gelegen tussen de maïsvelden. Vervolgens ging de route verder naar Exel en Zwiep richting Lochem. Bij kasteel De Cloese werd nog een extra stop ingelast zodat iedereen kon genieten van de mooie omgeving die hoort bij het kasteel. Tot slot ging men via Lochem en Barchem richting Vorden. Hier werd bij de Vordense Pan een heerlijke pannenkoek gegeten met als afsluiting een lekker ijsje. Hier hadden zich het harmonicaduo Ria en Theo aangesloten voor een gezellige muzikale afsluiting. De gasten waren allemaal erg enthousiast over de middag en de prachtige route.
De Zonnebloem afdeling Hengelo/Keijenborg organiseert eind november/begin december nog een activiteit. Hierna zal zij zich gaan richten op haar 25-jarig jubileum op zaterdag 12 december. Over beide activiteiten zal binnenkort het een en ander te lezen zijn in Weekblad Contact.