Mevrouw Zimmer brengt leuke anekdotes, gedichten en liedjes. Foto: PR
Mevrouw Zimmer brengt leuke anekdotes, gedichten en liedjes. Foto: PR Foto:

Mevrouw Zimmer bij Seniorensoos 'Ons Contact'

TOLDIJK - Woensdag 7 oktober was mevrouw Zimmer te gast bij seniorensoos 'Ons Contact'. Zij is 21 jaar trouwambtenaar van de burgerlijk stand geweest in Ermelo. In die functie heeft zij rond de 900 huwelijken voltrokken. Daar heeft ze zoveel leuke dingen meegemaakt dat ze middag kan vullen met leuke anekdotes, gedichten en liedjes waarbij ze zichzelf begeleid met gitaar.

De huwelijken zijn op diverse locaties voltrokken zoals kasteel Staverden of de schaapskooi en weet daar dan weer iets leuks over te vertellen.

Interessante gasten bij 'Ons Contact'

Zij had in Ermelo ook een leuke ontmoeting met André Baars, oud wethouder van Bronckhorst en nu burgemeester van Ermelo. De middag was erg gezellig en ze had nog wel uren kunnen vertellen.
De volgende keer is woensdag 4 november bij Den Bremer om 14.30 uur. Dan komt de heer Geerdink met 3D bril. Er wordt dan een heel bijzondere diavoorstelling aangeboden. Met zogenaamde stereodia's, waarbij de toeschouwers een speciale 3D-bril te leen krijgen, wordt echte diepte in de getoonde beelden ervaren. Een tamelijke spectaculaire beleving, want de stereo-opnames zijn zó reëel dat de toeschouwer het gevoel krijgt zelf ter plekke aanwezig te zijn. Een geheel andere ervaring dan bij het kijken naar gewone dia's. Deze middag tevens opgave voor 2 december. Er is dan een middag met muziek en een buffet. Voor dit buffet kan men zich opgeven.