Een kunstwerk dat in het Kunstgemaal Bronkhorst te zien is. Foto: PR
Een kunstwerk dat in het Kunstgemaal Bronkhorst te zien is. Foto: PR Foto:

Het Kunstgemaal Bronkhorst

BRONKHORST - Zaterdag 24 oktober is er een nieuwe tentoonstelling geopend in Het Kunstgemaal Bronkhorst. Wij heten u van harte welkom om deze expositie te komen bezoeken en na afloop wat te drinken en van het prachtige uitzicht op de uiterwaarden te genieten. De expositie bestaat uit vier kunstenaars die allen ontwerpers zijn.

Arjan van Dal maakt eenvoudige keramische ontwerpen. Marijke de Goey exposeert onder andere monumentale ringen van goud. De hoofdexpositie bestaat uit werk van Marc de Groot en Maurice van Tellingen. De industriƫle ontwerpen van Marc de Groot vinden hun oorsprong vanuit technische eenvoud. Met oog voor detail en gedegen vakmanschap ontwerpt hij producten met een warme en heldere uitstraling. Marc van Tellingen laat ons een spiegel zien om het alledaagse waarmee wij ons omgeven opnieuw onder de aandacht te brengen.
De expositie van 24 oktober t/m 20 december is open donderdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kunstgemaal Bronkhorst, Veerweg 1 Bronkhorst. www.hetkunstgemaal.nl
De toegang is vrij.