Een sterk vernieuwd DVO H1 stelt zich voor.
Een sterk vernieuwd DVO H1 stelt zich voor.

DVO H1 start competitie uitstekend

HENGELO - Een sterk vernieuwd DVO H1 is de competitie uitstekend begonnen. Het team van trainer Carlo Schutten is het seizoen met twee klinkende 4-0 overwinningen begonnen. Eerst werd er gewonnen van WIK uit Steenderen en afgelopen weekend werd Orion 4 verslagen.

Met flinke vernieuwingen in het team werd al vroeg aan de voorbereiding begonnen. Er is gekozen voor een jong elftal en het doel is dan ook om in de toekomst door te kunnen groeien. De twee overwinningen zijn dan ook een heerlijke start voor het jonge team, dit jaar opnieuw gesponsord door Roozegaarde sport en mode.

De wedstrijd tegen Orion gaf duidelijk aan wat de sterke en zwakke punten zijn van DVO. Sterke sets werden afgewisseld met mindere sets. Slordig spel was hier vaak debet aan, evenals het wennen aan elkaar als team. Daartegenover staat de gigantische aanvalskracht die er in het team schuilt. De toekomst zal er dan ook zeker op gericht zijn om dit te benutten!

Een sterk vernieuwd DVO H1 stelt zich voor:
Staand v.l.n.r.: Carlo Schutten, Lars Veldhuis, Bo klein Hesselink, Arne Notten, Dylan Wuestenenk. Zittend v.l.n.r.: Niels Krabbenborg, Marcel Maresch, Frank van de Kamp, Fons Wagenvoort, Ruud Versteege en Mark Oosterink.

Zaterdag 10 oktober speelt DVO H1 om 18.00 in Eefde tegen VIOS. U bent van harte uitgenodigd om ze hier te supporteren!


www.dvohengelo.nl