The Marshalls openen het muziekseizoen van café 'de Tol'
The Marshalls openen het muziekseizoen van café 'de Tol'

The Marshalls bij café De Tol

Wittebrink - Het muziekseizoen bij café de Tol in de Wittebrink begint dit jaar op zondag 11 oktober met een optreden van The Marshalls. Zolang de 'R' in de maand betekent dat een maandelijks optreden van bandjes op de tweede zondagmiddag van de maand. Het optreden begint rond de klok van 16.00 uur. De entree (oftewel de Tolheffing, zoals dat in de Wittebrink heet), bedraagt vijf euro.

De aftrap van het nieuwe seizoen wordt verzorgd door de bekende classicrockband The Marshalls.

Bands treden op als de 'R' in de maand is

De band draait inmiddels al ruim tien jaar mee in het circuit en trad op in de kleinste kroeg tot illustere zalen als 013 in Tilburg, verzorgde het voorprogramma van bands als Normaal en speelde op festivals als de Zwarte Cross. Het motto van The Marshalls is 'De nummers spelen waarmee we zijn opgegroeid'. Daarom nummers die ze als puistige pubers met hun tennisrackets vol overgave voor de spiegel playbackten. Nu worden ze live het publiek in geslingerd.
De doorgewinterde rockers van The Marshalls hebben vooral nummers uit de jaren zeventig op het repertoire. Klassiekers die iedereen kan meezingen. Onder meer Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring. Met uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig met onder meer Metallica en Van Halen. En uiteraard veel AC/DC, waarmee The Marshalls tot ver buiten de provinciegrenzen furore hebben gemaakt.
In het seizoen zijn verder optredens te verwachten van Kiek Now Es, Moonyard (op 3e Kerstdag!), Band Baby Blue, The Heinoos, Old Ni-js en De Euro's. Via de website of door de facebook-pagina van café 'de Tol' te 'liken' blijf je op de hoogte van het programma van 'de Tol'.


www.cafedetol.nl