ATB Jeugd Clinic: fietsen is vet cool.
ATB Jeugd Clinic: fietsen is vet cool. Foto:

Toerclub Steenderen organiseert ATB Jeugd Clinic: 'fietsen is vet cool'

STEENDEREN/HOOG KEPPEL - Toerclub Steenderen organiseert op zondag 18 oktober een Jeugd Mountainbike Clinic voor kinderen vanaf twaalf jaar. Fietsen is hartstikke leuk! Daarom gaat Toerclub Steenderen voor het zevende achtereenvolgende jaar de uitdaging aan, om met enthousiaste jonge fietsers een gedeelte van 'de kruisbergtocht' in Hoog-Keppel te fietsen.

De Toerclub wil jeugd graag kennis laten maken met het ATB-en. Fietsen in de natuur is leuk en uitdagend. Smalle paadjes, klimmetjes en snelle afdalingen. Je doet het allemaal tijdens deze clinic. Of je nu al een ervaren fietser bent of een beginner. Het doel is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport en te enthousiasmeren door ze op een leuke manier te laten bewegen. De clinic wordt gegeven door gediplomeerde, enthousiaste en ervaren begeleiders en vindt gelijktijdig plaats met de toertocht de Kruisbergtocht! De clinic start om 9.30 uur en eindigt rond 11.30 uur bij de Hessenhal. Inschrijven kan tussen 09.00 uur een 9.15 uur en deelname is gratis.
Ben je tussen de 12 en 15 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de jeugd clinic. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Toerclub Steenderen heeft een paar mountainbikes en helmen beschikbaar (vooraf reserveren; op is op!!) of eventueel bij de lokale fietsenmaker.

Smalle paadjes, klimmetjes en snelle afdalingen

Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar rien.scholten@gmail.com.
Kijk voor meer informatie ook op de website.


www.toerclubsteenderen.nl