Midwinterhoornblazer Stef Niessink op het Winters Pleinenfeest.
Midwinterhoornblazer Stef Niessink op het Winters Pleinenfeest. Foto:

11 december: sfeervol Winters Pleinenfeest

HENGELO – De geur van verse oliebollen, knisperende vuurkorven en het klingelen van bel van de kerstman. Het komt u allemaal tegemoet,op vrijdag 11 december van 16.00 tot 21.00 uur. Kerstsfeer proeven op het Winters Pleinenfeest, een sfeervol evenement in het centrum van Hengelo.

Al enkele weken wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van het Winters Pleinenfeest. Elk jaar wordt er gekozen voor een publiekstrekker, met in 2014 de verrezen reuzenkerstboom op het Remigius kerkplein. Dit jaar kiest het bestuur van Stichting Pleinenfeest Hengelo Gld voor een intiemere setting met diverse elementen.
Er zal wederom van alles te doen zijn in en om het centrum van Hengelo. Zo is te midden van een levende kerststal zang en muziek verzorgd door koren, zangeressen en muziekverenigingen uit de regio. Ook krijgen bedrijven, verenigingen en clubs de mogelijkheid zich te presenteren in een stand/kraam op het Winters Pleinenfeest. Het belooft een sfeervol evenement te worden in de aanloop naar kerst.
Sinds september is de website online gegaan, met alle informatie en nieuws. Tevens om eenvoudig op te geven als deelnemer of vrijwilliger van het Winters Pleinenfeest.


www.pleinenfeesthengelogld.nl