Fitnessruimte Sportcentrum AeroFitt in Zutphen.
Fitnessruimte Sportcentrum AeroFitt in Zutphen.

Sportcentrum AeroFitt Zutphen:
Fitness en Wellness in één

Zutphen - Het is al weer vijf jaar geleden dat Sportcentrum AeroFitt in Zutphen de deuren opende. AeroFitt is gelegen bij het Bronsbergenmeer, in het gezamenlijke pand van Fort De Bronsbergen en Wellness Center de Bronsbergen.

Wellness Center de Bronsbergen en AeroFitt bieden een uniek Allinclusive PLUS lidmaatschap aan. Hiermee is het mogelijk te trainen bij Sportcentrum AeroFitt, maar ook gratis gebruik te maken van Wellness Center de Bronsbergen. Dus Fitness en Wellness in één lidmaatschap.

AeroFitt biedt een ruim aanbod van zowel in- als ontspanning aan. Men kan een actieve groepsles volgen zoals XCO, Spinning, BodyPump en AquaZumba, maar ook ontspanningslessen zoals Yoga, BodyBalance en Tai Chi staan op het groepslesrooster. Daarnaast zijn er groepslessen gericht op de senioren. Voor wie liever individueel traint, dan kan dat in de fitnesszaal. De toestellen zijn voorzien van interne tv's en de nieuwste technologie. Wanneer je start bij AeroFitt volgt er na een intake gesprek een maximaal test en een lichaamssamenstelling meting. Vanuit het intake gesprek en de test komt in samenspraak met de klant een trainingsadvies. Deze kan men volgen middels een trainingssleutel. Deze trainingssleutel kan na inloggen gebruikt worden op een fitnessapparaat. Deze geeft dan aan hoelang en op welk niveau getraind mag worden. Het voordeel van dit systeem is dat je een verantwoorde training aflegt en de fitnessinstructeur jou kan volgen. Wilt u graag één op één training dan kan dit bij AeroFitt met de Personal Trainers.

Train je liever niet op het droge, maar in het water, dan kan u in de ochtenduren gebruik maken van het zwembad. In het zwembad worden ook Aqua dance lessen verzorgt. Deze lessen zijn perfect wanneer uw lichaam niet te zwaar belast mag worden. Natuurlijk heeft AeroFitt een spetterende jubileums aanbieding. Wilt u weten wat deze inhoud of eerst kennis maken met AeroFitt dit kan gratis en vrijblijvend tot 7 oktober.
Sportcentrum AeroFitt, Bronsbergen 27, Zutphen. Voor meer informatie op de website of bel naar (0575) 820222.


www.aerofitt.nl


Evaluatie Kunst4Daagse 2015

Bronckhorst - De Kunst4Daagse Bronckhorst was dit jaar van 14 t/m 17 mei, in totaal vier dagen. De Werkgroep heeft aan de hand van een enquête de deelnemers naar haar bevindingen gevraagd. Hieronder volgt een overzicht van de resultaten. Van de 66 locaties, met in totaal rond de 120 kunstenaars, waarvan 82 betalende, ontving de werkgroep 45 reacties, waarvoor veel dank. Er is veel en goede respons gekomen, daar kan de werkgroep wat mee!

Hemelvaartsdag en de zondag zijn het meest bezocht. Het slechte weer van zaterdag was in de bezoekersaantallen terug te vinden. Het totale aantal bezoekers kwam ongeveer overeen met het totale aantal van vorig jaar, nu dan geconcentreerd over vier in plaats van tien dagen.

Vier in plaats van tien expositiedagen werd over het algemeen als goede keuze beschouwd. Ook het komende jaar beslaat de K4D daarom weer vier dagen.

De reacties op de verspreide brochure waren overwegend positief. Toch waren hier en daar ook enkele aantekeningen: De verspreiding was wisselend, meer buiten de gemeente, in de regio. Eerder verspreiden, zo'n twee weken vooraf. Over de inhoud was er nogal wat verschil van mening. De meeste reacties waren positief, ook vonden enkelen de kwaliteit slecht, met slechte fotoweergave.

Velen waren overwegend enthousiast over de opening, er was veel lof voor het moment, woensdag voorafgaand van 17.00 tot 19.00 uur, de gekozen locatie: Ludgrusgebouw, het programma met de korte speeches, de mooie PowerPoint, goede keuze muziek en attent: waaier aan het glaasje. Er waren ongeveer 80 bezoekers.

De contacten met de leden van de Werkgroep werden vooral als goed en flexibel beoordeeld.

Voor de komende Kunst4Daagse, de tiende editie, waar de werkgroep een extra feestelijk tintje aan wil geven, ontving zij veel goede suggesties, waar ze zeker wat aan hebben en die door de Werkgroep zullen worden meegenomen in de organisatie van de Lustrumeditie. Noteer alvast de volgende editie: van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei 2016. Aanmelden kan tot 31 december 2015. Nadere informatie volgt binnenkort.

De werkgroep Kunst4Daagse Bronckhorst.