De ClédingkanTine bij Partycentrum Langeler in Hengelo.
De ClédingkanTine bij Partycentrum Langeler in Hengelo.

De tiende ClédingkanTine opent haar deuren op donderdag 24 september

Hengelo - Bijna is het weer zover: de ClédingkanTine, de leukste Kledingbeurs van de Achterhoek. Clé,Tine en een groot team vrijwilligsters maakt zich op voor alweer de tiende kledingbeurs.Wat is het grote verschil met andere kledingbeurzen?

Bij de ClédingkanTine hangt of ligt alles zeer overzichtelijk en is er ruimte, geen getrek, geduw en lange rijen. De kleding is goed gescreend voordat het op de beurs komt. Dus geen muf ruikende ouderwetse of versleten kleding, maar leuke vlotte mode voor jong en oud.
Zij zijn vooral trots op het groeiende aantal jonge meiden die de weg naar de ClédingkanTine weet te vinden. De Tiener en Damesbeurs krijgt een toegevoegde waarde door korte modeshows verspreid over de gehele avond.
De gedragen kleding komt direct op een rekje voor verkoop. Van alles is maar één stuks! Hoe exclusief wilt u het hebben?
De ClédingkanTine verheugd zich op ieders komst en staat garant voor veel koopjes, maar vooral veel gezelligheid. De ClédingkanTine is op donderdagavond 24 september van 18.00 tot 20.30 uur. De beurs wordt wederom gegeven in Partycentrum Langeler, Spalstraat 5 in Hengelo. De ClédingkanTine is de kledingbeurs waar je gezien mag worden!
Vragen: info@cledingkantine.nl of kijk op de Facebookpagina.