Zwembad Het Elderink is dit seizoen zeer druk bezocht.
Zwembad Het Elderink is dit seizoen zeer druk bezocht.

Zeer goed seizoen voor Zwembad Het Elderink

Feest voor vrijwilligers en sponsoren

Hengelo Het seizoen loopt ten einde en met trots kan het bestuur van Stichting Zwembad Het Elderink zeggen dat het een nog beter jaar was dan het eerste. Door een aantal duurzaamheidinvesteringen, zoals de aanschaf van een afdekdeken en het vernieuwen van pompen zijn de beoogde besparingen gerealiseerd.

Daarnaast zijn vele verfraaiingen aangebracht bij het zwembad.

Onder andere is er een nieuwe coating aangebracht op het familiebad met een mooie pvc vloer, kwam er nieuw straatwerk en mooie beplanting in de borders. Ook zijn er plantenbakken en een nieuw hekwerk geplaatst. Hierdoor ligt het bad er top bij! "Door de tomeloze inzet van de vrijwilligers, de goede samenwerking met ons badpersoneel en door de opening van onze geweldige glijbaan, hebben we dit zwemseizoen meer bezoekers gehad en mochten we vele complimenten ontvangen van de bezoekers. Fantastisch is het om te ervaren dat het zwembad leeft. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst," vertelt voorzitter Annette Kok enthousiast.

"Dankzij onze vrijwilligers, sponsoren, donateurs, abonnementhouders en alle dagjesmensen is het voor ons een top zomer geworden. Zonder jullie was dit niet gelukt!"

Om de inzet te belonen en het succes te vieren organiseert de stichting een feest voor de vrijwilligers en alle sponsoren, samen met partner en kinderen.

Opgeven kan nog telefonisch (461743), aan de balie van het zwembad of via info@zwembadhetelderink.nl.
Het feest is zondag 6 september vanaf 16.00 uur.


www.zwembadhetelderink.nl