Spelers van Toneelvereniging Bekveld.
Spelers van Toneelvereniging Bekveld.

Toneelvereniging Bekveld

Blijspel in de tent: 'n Hond met veren'

Bekveld - Op donderdagavond 3 september om 20.00 uur speelt Toneelvereniging Bekveld tijdens het Bekveldsfeest het blijspel 'n hond met veren' van Bernd Gombold.

Korte samenvatting
Mooie tied toch zo veur de herindeling, mooie kleine gemeentes ook. As t'r problemen waren trök ie gewoon de wetholder an de jas.

Relus, de wetholder, met kantoor an huus, is zo'n wetholder van de olde stempel. De goeie man wordt zachtjes an stapelgek van een importdame in 't dorp, die geregeld kump klagen over geluudsoverlast.

Kom kijken naar een geweldig komisch blijspel

De import hef geen begrip veur 't gebeier van klokken, kreien van hanen en de repetities van de bloaskapel. As de wegholder toch wat veur de zeurkous wil doen, mot hi-j het bekopen met 'n geweldigen dreun.
In 't stuk kump ook 'n knotsgekke professor veur en 'n dame die op zuuk is noar een echtgenoot. Gemeentebode Siep, die volgens secretaresse Marion 'n echte smiesterd is, maakt met z'n onwieze proat en leugens een ieder overstuur.
Spelers stellen zich voor
Negen mooie rollen in 'n geweldig komisch stuk! Op de foto van links naar rechts: Gerrit Smeitink, Sandra Wullink, Annet Nab, Judith Smeitink, Robert ter Maat, Alien Maalderink, Jeanette Hebbink en Liesbeth Hakvoort (souffleuse). Bert Wissels en Sander Hofs ontbreken op de foto.

Er zijn twee voorstellingen, op donderdag en vrijdag.

Donderdag
Komt allen op donderdag 3 september naar de tent in Bekveld, Hogenkampweg 16. Tent open om 19.30 uur!

Vrijdag
Het toneelstuk zal op vrijdagmiddag 4 september 2015 om 14.00 uur nogmaals worden opgevoerd. Ook dan is iedereen van harte welkom, zeker de 'wat ouderen' onder ons. Op vrijdag is de tent open vanaf 13.30 uur.

Voor meer informatie, zie de website.


www.bekveld.nl