Discozwemmen in  het burgemeester Kruijffbad.
Discozwemmen in het burgemeester Kruijffbad.

Zaterdag 1 augustus

Disco zwemmen in Steenderen

Steenderen - Wie van zwemmen, muziek en heel veel gezelligheid houdt, kan zich op zaterdag 1 augustus weer helemaal uitleven op het Burg. Kruijffbad in Steenderen.

Dokkie Disco is disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Danswedstrijden en muntjesduiken maken het spektakel compleet voor de basisschooljeugd, dit is van 19.30 – 21.30 uur.

De groten kunnen daarna van 21.30 - 23.45 uur tijdens de Dokkie Party heerlijk op het zwembad chillen en zwemmen met vrienden en vriendinnen zonder jong gepeupel om zich heen.
Het A-diploma is deze avond verplicht. Het zwemwater is ook tijdens de disco avonden heerlijk 29 graden. De entree is 2,50 euro.
Ouders, verzorgers, opa's en oma's van de allerjongsten kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras – en dat blijkt ook altijd erg gezellig. De kiosk verkoopt koude en warme versnaperingen en drankjes. Kortom: plezier voor jong en oud. Houd voor eventuele wijzigingen in verband met het weer in de gaten via de website.


www.zwembadsteenderen.nl